Szuper budai albérletek az egyetemekhez közel!

A július egyben azt is jelenti, hogy indul a hajrá a kiadó lakásokért. Sorozatunkban sorra vesszük a budapesti egyetemeket és mutatunk néhány szuper lehetőséget a környékükről! Nézzük először a budai oldalt!

Hamarosan kiderülnek a ponthatárok, aki pedig nem akarja a véletlenre bízni, már idejében nekilát az albérletek böngészésének, nyár végére ugyanis eléggé megfogyatkoznak a jó elhelyezkedésű nem túl drága lakások. Ebben most mi is segítünk!

A budai oldalról indulunk, hiszen itt lényegesen kevesebb egyetemi kar található. Jöjjenek most az ELTE, a BME és a Szent István Egyetem budai karához közeli albérletek!

Aki az ELTE-re vagy a Műszaki egyetemre készül legközelebb akkor találhat lakást, ha a Lágymányos körül nézelődik, itt azonban pont az egyetemek közelsége miatt is, általában nagyon magasak az árak, érdemes szétnézni a 11. kerület egyéb részein is.

A XI. kerületben, kifejezetten diákok számára kiadó ez az erkélyes, három szobás lakás. Innen csupán 20 perc alatt elérhetőek az egyetemek tömegközlekedéssel.

Itt a 11. kerületben, közel az egyetemekhez kiadó ez 3 különnyíló szobás lakás. A lakáshoz 2 erkély, a házhoz pedig nagy belső zárt kert tartozik. A lakás bútorozottan kiadó, akár 3-4 személy számára is kényelmes méretű.

A MOM Parktól nem messze található az alábbi  2 különnyíló szobás, hallos, bútorozott és gépesített 2.emeleti lakás.
Innen a BME és az ELTE 25, a SZIE csupán 9 perc tömegközelkedéssel. A két külön nyíló szoba privát életteret biztosít, a hall viszont kellemes közösségi teret nyújt.

Hasonló adottságokkal rendelkezik ez a Széchényi-hegyen található lakás is. A kiadó ingatlan 47 nm-es két szobás, erkélyes. A házat közöshasználatú kert veszi körül, amit kertész tart rendben. Erre a szép kis kertre néz a lakás két különbejáratú szobája.

XI. kerületben, az Irinyi József utcában kiadó  ez a 3 szobás, igényesen felújított, bútorozott, gépesített lakás.  A lakásnak egy nagy nappalija és két hálószobája van. A ház egy percre található a villamos megállótól, az egyetemek innen akár sétával, de villamossal is alig pár perc alatt megközelíthetőek.

Ide kattintva, további kiadó egyetem közeli lakások között válogathatsz!


© 2021 (v2.202102)