Szuper budai albérletek az egyetemekhez közel!

A július egyben azt is jelenti, hogy indul a hajrá a kiadó lakásokért. Sorozatunkban sorra vesszük a budapesti egyetemeket és mutatunk néhány szuper lehetőséget a környékükről! Nézzük először a budai oldalt!

Hamarosan kiderülnek a ponthatárok, aki pedig nem akarja a véletlenre bízni, már idejében nekilát az albérletek böngészésének, nyár végére ugyanis eléggé megfogyatkoznak a jó elhelyezkedésű nem túl drága lakások. Ebben most mi is segítünk!

A budai oldalról indulunk, hiszen itt lényegesen kevesebb egyetemi kar található. Jöjjenek most az ELTE, a BME és a Szent István Egyetem budai karához közeli albérletek!

Aki az ELTE-re vagy a Műszaki egyetemre készül legközelebb akkor találhat lakást, ha a Lágymányos körül nézelődik, itt azonban pont az egyetemek közelsége miatt is, általában nagyon magasak az árak, érdemes szétnézni a 11. kerület egyéb részein is.

A XI. kerületben, kifejezetten diákok számára kiadó ez az erkélyes, három szobás lakás. Innen csupán 20 perc alatt elérhetőek az egyetemek tömegközlekedéssel.

Itt a 11. kerületben, közel az egyetemekhez kiadó ez 3 különnyíló szobás lakás. A lakáshoz 2 erkély, a házhoz pedig nagy belső zárt kert tartozik. A lakás bútorozottan kiadó, akár 3-4 személy számára is kényelmes méretű.

A MOM Parktól nem messze található az alábbi  2 különnyíló szobás, hallos, bútorozott és gépesített 2.emeleti lakás.
Innen a BME és az ELTE 25, a SZIE csupán 9 perc tömegközelkedéssel. A két külön nyíló szoba privát életteret biztosít, a hall viszont kellemes közösségi teret nyújt.

Hasonló adottságokkal rendelkezik ez a Széchényi-hegyen található lakás is. A kiadó ingatlan 47 nm-es két szobás, erkélyes. A házat közöshasználatú kert veszi körül, amit kertész tart rendben. Erre a szép kis kertre néz a lakás két különbejáratú szobája.

XI. kerületben, az Irinyi József utcában kiadó  ez a 3 szobás, igényesen felújított, bútorozott, gépesített lakás.  A lakásnak egy nagy nappalija és két hálószobája van. A ház egy percre található a villamos megállótól, az egyetemek innen akár sétával, de villamossal is alig pár perc alatt megközelíthetőek.

Ide kattintva, további kiadó egyetem közeli lakások között válogathatsz!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Vagyis a 2021-es év minden egyes napján - legyen szó ünnepnapról vagy hétvégéről - 1,15 milliárd forintot irányított a sport területére.

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

A hetek óta tartó diáktüntetések egyre erőteljesebb hangon szólnak. Közben országszerte sok tanár sztrájkol. A fiatalok elvándorlására is felhívják a figyelmet. Egyik olvasónk is aggódik, most ő következik.

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Benzint legfeljebb 20 ezer, gázolajat maximum 50 ezerért forintért lehet vásárolni tankolásonként.

© 2022 (v2.202102)