Elegáns kertvárosi lakást nem csak Budán találni!

Ha egy kis lakásszámú társasházban lévő tágas, elegáns lakásról álmodozik, ne csak Budán nézelődjön. Bizony a pesti oldalon is akadnak nívós kertvárosi részek, ahol kifoghatunk egy-egy ilyen lakást. Mi most a XIV. kerületben találtunk egy nagyszerű lehetőséget!


Alsórákosnak bizony vannak igazán jó környékei, ahol a csendes zöldövezeti utcákban szebbnél szebb épületek húzódnak meg, ez a kellemes kertvárosi hangulat pedig sokak számára vonzó. Bár tömegközlekedéssel számtalan lehetőségünk van könnyen és gyorsan bejutni a belvárosba, helyben is megtalálható minden szükséges szolgáltatás és intézmény. Kikapcsolódási lehetőségért sem kell messzire menni, a közelben található a Paskál Gyógy- és Strandfürdő vagy éppen a Rákospatak, ahol kellemes sétákat tehetünk.

Errefelé, egy csendes mellékutcában található ez az exkluzív lakás is egy 8 lakásos, 1995-ben épült társasház második emeletén.
A lakás jelenlegi stílusa és kialakítása is az elegancia stílusjegyeit hordozza magán. A napfényes, tágas lakásban egyedi dizájn oszlopok, márványburkolatok és ólomberakásos üveggel ellátott ajtók kaptak helyet. A ház ékköveként egy márvány kandallót is elhelyeztek a tulajdonosok, fokozva ezzel a lakás hangulatát.

További képekért kattints a fotóra!

A közel 130 négyzetméteres lakásban három szoba, köztük egy tágas nappali-étkező helyiség kapott helyet. A fürdőszobában sarokkád, dupla mosdó és zuhanyzó található, továbbá gardróbszoba és kamra is van a lakásban. A nappaliból nyíló 9 négyzetméteres terasz tökéletes helyszíne baráti összejöveteleknek vagy esti kikapcsolódásnak.
A lakás padlófűtéssel és radiátoros cirkófűtéssel ellátott, ezen felül klíma is gondoskodik a nyári meleg enyhítésében.


További képekért kattints a fotóra!

A vételárban benne foglaltatik a lakás számos berendezése, mint a konyhabútor a beépített gépekkel, étkező bútor, hálószobabútor vagy éppen a klíma és riasztórendszer. A társasházat elektromos kapu védi, melyen keresztül könnyedén megközelíthető a lakáshoz tartozó 2 beállásos garázs.

Kiváló választás mindazoknak, akik a belvároshoz közel, mégis nyugodt környezetben keresnek színvonalas otthont.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)