Kőbánya: jó közlekedés és elérhető árak

Ha a fővárosban új építésű otthon után kutatunk, sokszor úgy tűnhet, hogy a kedvező árak és a kedvező közlekedési feltételek többnyire együtt nem jellemzőek. Most találtunk egy projektet Kőbányán, ami nagyszerű lehetőséget kínál a belvárostól 20 percre.

Az egyik legfőbb szempont lakásválasztás során természetesen az elhelyezkedés és a jó közlekedési adottságok. Vehetünk ilyen feltételek mellett lakást a belvárosban is, de ez esetben jóval mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni. Ha nem akarunk csillagászati árakat kifizetni érdemes körülnézni a város azon részein, amelyek bár kicsit kijjebb esnek kiváló közlekedési adottságainak köszönhetően, könnyedén és gyorsan megközelíthetőek. Egy ilyen környékről hoztunk most egy projektet!

Kőbánya kedvelt részén, a Mély-tó mellett épülő új társasházak szép környezetben kiváló közlekedési feltételek mellett kínálnak új otthonokat. Itt az Újhegyi úton nyugodt, zöld környezetben vásárolhatunk magunknak új lakást. Ha számít a jó infrastruktúra és tömegközlekedés mindenképpen érdemes itt szétnézni. A közelben iskola, óvoda, bölcsőde is várja a környéken lakó kicsiket és a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások is elérhetőek helyeben. Legyen szó bevásárlási lehetőségről, bankról vagy akár postáról.

A lakóparktól csupán pár percre található Köki Terminál gyors eljutást biztosít a belvárosba. Innen az M3-as metróval 15-20 perc alatt a belvárosban lehetünk, de busszal is 15 perc alatt elérhető az Örs Vezér tere és az M2-es metró.
Az autóval közlekedők sem járnak rosszul, a Gyömrői gyorsforgalmi út és a reptérre vezető Ferihegyi út is pillanatok alatt megközelíthető.

A Mélytó Lakópark lakáskínálatában mindenki megtalálhatja a számára tökéleteset. Az 5 szintes épületekben 1 szobás kislakások és 5 szobás nagy családi otthonok is egyaránt megtalálhatóak hatalmas terasszal, melyek kialakításuknak köszönhetően élhető tereket, kellemes otthont nyújtanak.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Komoly hivatali látogatáson járt a köztársasági elnök.

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Magyarország újabb forrásokat kíván bevonni az energiaellátásba, márpedig ez leginkább délkeleti irányból lehetséges.

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

A prémium lakások piaca is túllendülni látszik a mélyponton.

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

A Klasszis Média rendezvénye keretében vizsgáljuk a nemzetközi, de főleg a hazai energiakörképet.

© 2024 (v2.202102)