Egyetemisták figyelem: szuper albérletek Pestről!

Július 24.-én kihirdették a ponthatárokat, ezzel pedig elindult a hajrá az albérletekért. Sorozatunk előző részében budai kiadó lakások közül szemezgettünk, ma a pesti oldalról hoztunk jó lehetőségeket!
Pest számtalan egyetemi karnak ad otthont, az éjszakai élet színe-java is itt található, ráadásul általában olcsóbban is jutunk itt lakáshoz. Nem véletlen tehát, ha az egyetemisták nagy része itt keres magának albérletet! Körülnéztünk a nagy pesti egyetemek környékén és elhoztunk néhány szuper kiadó lakást!

SOTÉ-sok figyelem! A IX. kerületben, a SOTE közelében, a Közszolgálati Egyetemmel szemben egy nagyon gazdaságosan fenntartható ÖKO házban kiadó ez a harmadik emeleti lakás. Az amerikai konyhás- nappalis lakásban 3 hálószoba található, melyek külön nyílóak, így ideális lehet kisebb baráti társaság számára is.

 

A XIV. kerület kedvelt környék a diákok számára is, hiszen a közelben található a Metropolitan Egyetem, de a BGE Pénzügyi és Külkereskedelmi kara is könnyedén megközelíthető innen. Hoztunk egy szuper lehetőséget innen, méghozzá ezt a kiváló elrendezésű, felújított lakást, amit jó állapotban bútorozva és gépekkel felszerelve kedvező vehetnek ki akár diákok is.

Egy belvárosi lakással is jól járhatnak a fiatalok, hiszen innen minden egy karnyújtásnyira van és számos egyetem is könnyen elérhető.  Az V. kerületi Október 6. utcában kiadó egy 1. emeleti, 86 nm-es, 3 szobás lakás diákok számára.

Városliget közelében is talál kiadó felújított lakást, aki nyugodt, jó közlekedésű környékre vágyik.
A nagypolgári lakás 64 nm-es, egy bútorozatlan szobából, hallból, konyhából és fürdőszobából áll. Közlekedés szempontjából jó választás, hiszen az M1 földalatti, a troli, és a buszmegálló is pár perc sétával elérhető.

Ha még nem találtad meg a megfelelőt, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Globálisan a dolgozók 23 százaléka keres külföldön állást, ez az arány a magyarok körében 15 százalék.

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

A Tisza Pártot a választók mintegy negyede támogatja az Iránytű Intézet országos kutatása szerint.

© 2024 (v2.202102)