Egyetemisták figyelem: szuper albérletek Pestről!

Július 24.-én kihirdették a ponthatárokat, ezzel pedig elindult a hajrá az albérletekért. Sorozatunk előző részében budai kiadó lakások közül szemezgettünk, ma a pesti oldalról hoztunk jó lehetőségeket!
Pest számtalan egyetemi karnak ad otthont, az éjszakai élet színe-java is itt található, ráadásul általában olcsóbban is jutunk itt lakáshoz. Nem véletlen tehát, ha az egyetemisták nagy része itt keres magának albérletet! Körülnéztünk a nagy pesti egyetemek környékén és elhoztunk néhány szuper kiadó lakást!

SOTÉ-sok figyelem! A IX. kerületben, a SOTE közelében, a Közszolgálati Egyetemmel szemben egy nagyon gazdaságosan fenntartható ÖKO házban kiadó ez a harmadik emeleti lakás. Az amerikai konyhás- nappalis lakásban 3 hálószoba található, melyek külön nyílóak, így ideális lehet kisebb baráti társaság számára is.

 

A XIV. kerület kedvelt környék a diákok számára is, hiszen a közelben található a Metropolitan Egyetem, de a BGE Pénzügyi és Külkereskedelmi kara is könnyedén megközelíthető innen. Hoztunk egy szuper lehetőséget innen, méghozzá ezt a kiváló elrendezésű, felújított lakást, amit jó állapotban bútorozva és gépekkel felszerelve kedvező vehetnek ki akár diákok is.

Egy belvárosi lakással is jól járhatnak a fiatalok, hiszen innen minden egy karnyújtásnyira van és számos egyetem is könnyen elérhető.  Az V. kerületi Október 6. utcában kiadó egy 1. emeleti, 86 nm-es, 3 szobás lakás diákok számára.

Városliget közelében is talál kiadó felújított lakást, aki nyugodt, jó közlekedésű környékre vágyik.
A nagypolgári lakás 64 nm-es, egy bútorozatlan szobából, hallból, konyhából és fürdőszobából áll. Közlekedés szempontjából jó választás, hiszen az M1 földalatti, a troli, és a buszmegálló is pár perc sétával elérhető.

Ha még nem találtad meg a megfelelőt, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A kormányzati portálra felkerültek a mohácsi Duna-híd megépítésére tett árajánlatok, és a Szijjártó Pétert megjachtoztató üzletember vállalkozása adta a legolcsóbbat.

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Három kerületben is indulhat a Tisza Párt, és a fővárosi közgyűlésbe is szeretne képviselőt küldeni

© 2024 (v2.202102)