A nagyvárosi lakásokhoz is jár egy kis kert!

Sokan nem engedhetnek meg maguknak egy kertes házat, akár anyagi okok miatt, akár lokációból kifolyólag. Erre kiváló köztes megoldás jelent egy kertkapcsolatos lakás. Ilyen szépségeket hoztunk ma!
Természetes, hogy a lakásban élők sem szeretnének lemondani egy saját kis zöld udvarról, ami a hétköznapokban is kikapcsolódást nyújt. Még egy kis terület is nagyon sokat számít, hiszen egy grillezővel, kerti bútorral máris kellemes kis kertet alakíthatunk ki, ami tökéletes helyszíne lehet nyári esti vacsoráknak, hétvégi összejöveteleknek.  A kisgyermekesek számára pedig még nagyobb előnyt jelent, ha a lakásukhoz tartozik egy kis zöld terület, ahol a gyerekek jó időben kimehetnek játszani.

Válogatásunk első tagja ez a hangulatos, kertkapcsolatos lakás, ami a XII. kerületi Svájci úton épült, csendes zöldövezeti környezetben. A földszinti lakásban amerikai konyhás nappali és egy hálószoba található valamint tartozik hozzá egy saját tároló.

Szintén itt Budán találtuk,  Pasarét és Törökvész határán ezt a 60 m2-es földszinti, teraszos, kertkapcsolatos lakást.
A nappali +1 hálószobás lakás stílusos felújítást kapott és műszakilag is 1 éve lett modernizálva. A lakáshoz olyan extrák tartoznak, mint a finn szauna és a tavasztól őszig használható felújított kellemes terasz, kilátással a János hegyre.

XIV. kerületben eladó ez a 65nm-es, nappali-amerikai konyha + 2 hálószobás lakás. Az ingatlanhoz 7 nm-es nyitott terasz és  75 nm kizárólagos kerthasználat is tartozik. A lakóparkot ezen kívül gondozott, zöld kert veszi körbe, melyet csak az ott lakók használhatnak. A közelben található sétány és bicikliút nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget nyújt az aktív életet kedvelőknek. Ha pedig egy kis ellazulásra vágyik, innen csak át kell sétálnia a szemben lévő Paskál Thermál fürdőbe.

XI. kerületben, Sasadon találtuk ezt az újszerű, kertkapcsolatos lakást, ami teljesen akadálymentesített. A lakáshoz 31nm-es terasz és kertkapcsolat tartozik. A 63nm-es ingatlanban 2 szoba, tágas fürdőszoba került kialakításra, a konyhából és a két szobából pedig közvetlen kisétálhatunk a hatalmas teraszra.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)