Budapesti magazinlakások gyönyörű nappalival!

Válogatásunkban igazi magazin lakásokat gyűjtöttünk össze a budapesti lakáspiacról, melyek gyönyörű nappalijukkal kiemelkednek a többi közül!
A nappali otthonunk központja, a lakás azon része, ahol a legtöbb időt töltjük. Itt van együtt a család, itt fogadjuk a vendégeinket, vagyis tulajdonképpen a lakás szíve. Nem mindegy tehát, hogy rendezzük be, milyen színeket és bútorokat használunk itt. Érdemes jól átgondoltan berendezni, hiszen esztétikai és kényelmi szempontból is jól kell funkcionálnia. Budapesti lakások között keresgélve, találtunk néhány nagyon ízléses, hangulatos nappalit.

Válogatásunk első tagja ez a VI. kerület szívében található Podmaniczky utcai lakás, mely 2 percre található a Teréz körúttól. A lakást magas minőségben teljeskörűen felújították a tulajdonosai átgondolt építészeti és lakberendezői tervek alapján. A tágas nappalit, akárcsak a lakás többi részét modern bútorokkal rendezték be, de ennek ellénére megőrizték az ingatlan eredeti hangulatát, amely kiválóan harmonizál a modern berendezéssel.

A XII. kerületi közkedvelt zöldövezeti részén, Virányoson bukkantunk erre a teljes körűen felújított exkluzív lakásra, mely akár egy lakberendezési magazinban is megállná a helyét. A lakás dél-nyugati fekvésű, teraszos és 100 nm-es lekerített kerttel is rendelkezik.

Az Eiffel Palace szomszédságában, a Stollár Béla utcában bukkantunk erre a gyönyörű állapotú házban található 48 nm-es napfényes, felújított lakásra. A 3,6m belmagasságú lakásban egy hálószoba és egy konyha-étkező stílusosan berendezett nappali található.

Az V. kerületben, a Vígszínháztól 1 percre is találtunk egy csodaszép lakást, melyet igényesen felújítottak és berendeztek. A lakásban amerikai konyha, két hálószoba, két fürdőszoba kapott helyet, valamint erkély is tartozik hozzá. A vételárba beletartoznak a bútorok is, így az új tulajdonos akár egy az egyben ebbe a gyönyörű nappaliba költözhet be.

A IX. kerületben, a Ferenc Körúton közvetlenül a Dunánál található az alábbi 76 m2-es lakás. A nappali + 3 külön nyíló hálószobás, duplakomfortos, gardróbos, utcai nézetű, napfényes lakást teljeskörűen felújították. Ráadásul a lakás valamennyi bútora a vételár részét képezi.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)