Balaton: saját strand és saját park akár 14 millióért?!

Még egy teljes hónap hátravan a nyárból, ilyenkor már nagyon nehéz szállást találni, ha valaki nem foglalt előre, saját vízparttal rendelkező szállást pedig akkor is nehezen találunk, ha időben elkezdünk keresgélni.

A szálláshely kereséssel ráadásul rengeteg időnk elmegy, és a legtöbb szálláshely évről-évre drágábban kínálja kiadó szobáit, apartmanjait, így felmerülhet a kérdés, hogy nem érné-e meg jobban inkább egy kis üdülőt vagy apartmant vásárolni.

Ha igazán kényelmesen és gondtalanul szeretnénk nyaralni, akkor akár szállodázás helyett is érdemes lehet megfontolni egy kedvező árú vízparti apartman vásárlását, hiszen egy közvetlen vízparti területen elhelyezkedő, saját stranddal rendelkező lakóparkban is élvezhetjük a szállodázáshoz kapcsolódó kényelmet. És ha még a vételár is számít, akkor pedig érdemes alaposan körbenézni az ingatlanpiacon, elsősorban a mindenki által ismert, tömegturizmus által érintett településeken kívül is.

Ha már vásárlásra adjuk a fejünket, örülnénk, ha találnánk olyan ingatlant, amely tényleg saját stranddal rendelkezik, ez azonban sokak számára szinte elérhetetlen álomnak tűnik. Mi viszont most találtunk egy lehetőséget, méghozzá a Balaton egyik legnépszerűbb településének számító Keszthely melletti, csendes és nyugodt Balatonberényben, ahol minden adott a pihenéshez, mégis rövid idő alatt Keszthelyen lehetünk, ha a városi nyüzsgés hiányzik.

A StrandPark ingatlanfejlesztési projekt II. ütemének apartmanjait egy átlagos fővárosi lakás árának töredékéért, mindössze 14 millió forint vételár környékén is megvásárolhatjuk, így egy olyan csodás hétvégi otthonunk lehet közvetlen a vízparton, amihez saját strand és saját park is tartozik.

A társasház saját strandja mindössze pár lépésnyire van az épülettől, így akár éjszakára is kint hagyhatjuk a strandcuccokat. Más hasonló vízparti apartmanokat kínáló beruházásokhoz képest itt azonban nemcsak napsütötte vízpartot, hanem egy ősfás parkot is találunk, amely enyhülést adhat a legmelegebb órákban, és számtalan más kikapcsolódási lehetőséget is biztosít.

A beruházás megálmodói természetesen a kisgyermekes családokra is gondoltak, így a társasház udvarán játszótér és gyermekbarát medence is helyet kapott, sőt szinte egyedülálló szolgáltatásként gyermekfelügyelet is elérhető.

Mindezeket figyelembe véve, a rendkívül kedvező ár-éték arány mellett,  az is fontos tényező, hogy ezek az apartmanok az új Babaváró Hitelből szinte egy az egyben megvásárolhatóak.

Ez a lehetőség tökéletes azok számára, akik a Babaváró Hitelt befektetés céljára szeretnék felhasználni, így nemcsak a gondtalan nyaralást biztosíthatják gyermekeik számára minden évben, hanem felnőtt korukra egy értékálló ingatlant nyújthatnak majd át nekik.

Mivel a vízparti apartmanok a legkönnyebben kiadható ingatlanok közé tartoznak, így ezt a lehetőséget érdemes akkor is kihasználni, ha nyaranta csak pár hetet tudunk a Balaton partján eltölteni. A kiadással pedig nem muszáj nekünk bajlódnunk, hiszen a társasház üzemeltetői igény szerint teljes körű bérbeadási szolgáltatást is biztosítanak.

Attól sem kell tartanunk, hogy szezonon kívül üresen áll majd az apartman. Ezt az időszakot is használhatjuk kikapcsolódásra, hiszen tavasszal és ősszel is élvezhetjük a közeli Hévíz és Zalakaros gyógyfürdőjét, Balatonberény környéke pedig számtalan kirándulási lehetőséget nyújt, míg télen a korcsolyát érdemes mindenképp bekészítenünk.

Egy ingatlant persze nem csak megvásárolni, hanem fenntartani és gondozni is kell, ami rengeteg időt és pénzt igényel, akkor is, amikor szezonon kívül sem időnk, sem kedvünk nincs ezzel foglalkozni. A StrandPark esetében a vevőknek ez sem okoz felesleges gondot, hiszen a társasház gondnoksága mind a fenntartásról és karbantartásról, mind a kert gondozásáról is gondoskodik.

Az apartmanok fenntartása pedig a – wifi segítségével – távolról vezérelhető fűtéssel és melegvízzel, illetve a fogyasztás-arányos használati költségeknek köszönhetően nemcsak gazdaságos, de kényelmes is.

Így már nem nehéz kiszámolni, hogy a szállásfoglalás nyűgjei, és éveken keresztül a szállásért kifizetett összegek helyett mennyivel gazdaságosabb és kényelmesebb egy ilyen kiváló ár/érték arányú apartmant vásárolni a StrandPark Üdülőközpontban.

Érdemes azonban sietni, mert az értékesítés megkezdését követő negyedév alatt az apartmanok közel háromnegyede már elkelt, és kár lenne lemaradni ezekről az igazán különleges és ritka ajánlatokról, melyek még elérhetőek.

A cikk a StrandPark ingatlanfejlesztőjének megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Nem minden felhőtlen a hazai cégek számára.

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

Az Izraelt képviselő művész és kurátorok magánakcióba kezdtek a Velencei Biennálén: nem engedik be a látogatókat az ország pavilonjába.

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

A külgazdasági és külügyminiszter ezúttal egy dohányipari érdekeltség ügyében szólalt meg.

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Szentkirályi Alexandra azonban továbbra is versenyben marad.

© 2024 (v2.202102)