Akár 13,7 millióért új, víz közeli apartmanok Balatonföldváron!

A grófi nyaralók városában, Balatonföldváron, bámulatosan jó árú, új nyaraló-lakásokat találtunk. Méghozzá a magyar tenger partjától pár lépésre, Földvár központjához közel. Az apartmanok jövő nyárra elkészülnek.

Tudtad, hogy milyen előkelő település volt a boldog békeidőkben Balatonföldvár? A fürdőtelepet a 19. század végén a neves Széchenyi-család alapította. Gróf Széchényi Viktor gyámja, gróf Széchényi Imre felparcellázta a korábbi pusztát. Parkot hozott létre, és 1896-ban nyitották meg hivatalosan a fürdőtelepet: ekkor már 40 szép villa állt a településen. Kedvelt üdülőhely lett az arisztokrácia és magas hivatali, katonai körökben.

Itt most Te is, ha grófi villákat nem is, de –  szinte fillérekért – saját nyaraló-apartmant kaphatsz. Létezik ilyen? Mindössze egy jobb autó áráért lehetséges egy teljesen önálló, új építésű nyaralóhoz jutni? Mindezt a déli part egyik legjobb településén Balatonföldváron. Egy ilyen új nyaraló ára: 13,7 millió forinttól kezdődik. Ennyi pénzért a fővárosban gyakorlatilag semmilyen lakást nem kapunk, és még kétszer ennyiért is csak egy erősen kompromisszusos garzon jár.

Balatonföldváron viszont ráleltünk erre a remek ajánlatra. No persze a belépő árért egy szobás nyaraló-apartman jár, de kapunk kis erkélyt, és ha sietünk, akkor vízre néző kilátást is!

Balaton

Ha nagyobb már a család, ilyet tervezünk, vagy ismerősöket, barátokat is hívnánk menő balatonparti új nyári otthonunkba, akkor természetesen érdemes a nagyobb, két szobás apartmanok közt válogatni.

 

Azért sem érdemes átsiklani ezen ajánlat felett, mert nem akármilyen otthonokról van szó: az apartmanok légkondicionáltak és hűvösebb időben egyben fűthetőek. Tehát nem csak nyáron, de egész évben ott lehetünk. A kényelmet hőszigetelt, modern nyílászárókkal fokozzák, miközben a rezsit csökkentik.

De persze nem csak egyféle lakás érhető el, lehet választani kertkapcsolatos, erkélyes, vagy medence-közeli apartmanok közül.

új építésű lakások

Nem is kell éveket várni minderre: az épület Balatonföldváron a jövő nyárra készül el. Ha most előlegezi le valaki, akkor értékes felszíni parkolóhely is jár ajándékba, a zárt udvarban.

Nem kis előny, hogy ápolt, rendezett parkban töltheti szabadságát, napsütésben, vagy árnyas fák alatt, a ház saját belső medencéjének partján.

 

Mivel Balatonföldvár központjában készül az épület, így pár perc sétára leszünk a parttól, üzletektől, éttermektől. E projekt a déli parton, Budapestről autópályán kényelmesen megközelíthető távolságban van: a forgalomtól függően akár egy óra alatt elérhető a főváros belső részeiről. Balaton pedig itt sekély, tehát a gyermekek is nyugodtan lubickolhatnak, és árnyas ősfás partok, ingyenes strandok vannak végig a part mentén errefelé. Így Földvár igen ideális a családoknak is. No és aki befektetne, annak nem újdonság, hogy egy ilyen kis apartman nagyon könnyen, nagyon gyorsan és jó áron kiadható.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lecsaptak Matolcsy Györgyék

Lecsaptak Matolcsy Györgyék

Ezúttal az Erste Befektetési Zrt. kapott 15 millió forintos bírságot.

Majdnem csúcsot döntött az Ausztriában dolgozó magyarok száma

Majdnem csúcsot döntött az Ausztriában dolgozó magyarok száma

Nem sok hiányzott, hogy a síszezonban megint csúcsot döntsön az Ausztriában dolgozó magyarok száma, és ahhoz sem kell sok, hogy utolérjük a németeket.

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Az ingatlan.com és a money.hu közös elemzése.

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) reálkereset 9,9 százalékkal nőtt a fogyasztói árak előző év azonos időszakához mért, 3,7 százalékos növekedése mellett. 

© 2024 (v2.202102)