Két szobás lakás helyett családi ház a fővárosban!

Jó néhány fiatal pár és kisgyermekes család kényszerül lakásba Budapesten, hiszen a családi házak drágák a fővárosban, ezeket sokan nem engedhetik meg maguknak. Ritka, de akad olyan lehetőség, mikor egy belvárosi lakás árából is kifoghatunk egy tökéletes állapotban lévő családi házat, jó környéken, ráadásul a főváros határain belül!

Sok esetben azokra a házakra, amiket mindössze egy átlagos városi lakás árából vásárolhatunk, rengeteget kell költeni, ami anyagilag is túlzottan megterhelő lehet egy fiatal párnak. A Dél-Pesten elhelyezkedő Pesterzsébet egyre több családot vonz, hiszen könnyen megközelíthető innen a belváros és csendes kertvárosi hangulata sokak számára vonzó. Nem véletlen, hogy az árak is jelentősen megnövekedtek az elmúlt néhány évben errefelé.

Ennek ellenére még jóval kedvezőbb áron juthatunk itt családi házhoz, mint sok más kerületben. Mi is találtunk ezen a területen egy nagyszerű lehetőséget!

Ezt a szép kis családi házat kis kerttel Pesterzsébet legszebb, legnyugodtabb környékén, Gubacsipusztán találtuk. A 65 négyzetméteres ház egy kis család számára tökéletes, hiszen a tágas nappali mellett egy hálószoba és egy amerikai konyhás nappali és a kádas-zuhanyfülkés fürdőszoba mellett egy különálló Wc-mosdó-kazán-mosógép négyes befogadását megoldó helyiség található benne.

A konyha ráadásul kifejezetten jól felszerelt, megtalálható itt a legmagasabb energetikai besorolású beépített sütő és mikró, indukciós főzőlap, a legújabb típusú elszívó, mosogatógép, hűtő, amik mind a vételár részét képezik. Csakúgy, mint minden berendezési tárgy a házban!

A ház fűtéséről, a hálószobában radiátor, a lakás többi pontján padlófűtés gondoskodik, a nappaliba pedig fafűtéses kandallót is építettek a tulajdonosok.

Az ingatlan nem csak rendkívül energiatakarékos gépekkel, de ugyanilyen fűtésrendszerrel, valamint szintén szupertakarékos LED-es világítási rendszerrel van felszerelve. A hőszigetelt falak és a 3 rétegű hang- és hőszigetelt nyílászárók pedig tovább növelik a gazdaságos fenntarthatóság esélyeit. Mindez azt eredményezi, hogy a fűtés- és melegvíz ellátás költsége rendkívül kedvező, havonta átlagosan kevesebb, mint 15 ezer forint!

A konyha-étkező részből nyílik a nagy fedett terasz, ahonnan lehetőségünk van a teraszon keresztül kisétálni a kertbe.

A házhoz kapcsolódó kis kert praktikus méretű, bográcsozójával alkalmas kerti partykra, összejövetelekre is. Méreténél fogva azonban nem jár sok idővel, költséggel a gondozása.

A lakók biztonságáról kamera rendszer gondoskodik, a kényelmükről pedig távirányítós garázs, amihez egy nyári konyha is épült a ház mögött. Ha valaki időközben meggondolná magát, és úgy érezné mégsem elég nagy a ház, lehetősége van beépíteni a tetőteret, bővítve ezzel a lakóteret.

A cikk megjelenését a Balla Ingatlan, az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

© 2024 (v2.202102)