Íme egy különleges balatoni programajánlat prémium lakást keresőknek

Apartmant vennél a Balaton déli partján? Jövő szombaton benézhetsz egy jacht-kikötő mellett épülő új lakóházba, amely még idén elkészül. Azaz egy különleges balatoni élménnyel gazdagodhatsz.

Most mindenki saját maga is benézhet egy elérhető árú, de igen nívós balatoni, új építésű házba, méghozzá építés közben. Ugyanis jövő szombaton, augusztus 17-én nyílt nap lesz a közvetlenül a balatonszemesi kikötőnél formát öltő Marina Sétány Penthouse prémium társasházban, amelyben a még meglévő lakások egyedi kedvezményekkel leköthetők.

A jövő szombati nyílt nap 10 és 17 óra között lesz, és az előzetes regisztráció sem kötelező, bár a várható nagy érdeklődés miatt azért ajánlott. A beruházó ráadásul még idei átadást ígér.

Milyen épületről is van szó? Siófoktól alig 20 percnyire, Balatonszemes központjában, a déli part egyik legkedvesebb községének jachtkikötője mellett. A Marina Sétány Penthouse új, modern és látványos, maga is jachtot mintázó formavilágú társasház lesz. Az itteni lakások tágas terasszal hívogatnak, a Balatonra csodálatos panorámát nyújtanak, sőt, teraszunkról akár a kikötőben álló saját vitorlásunkra is ráláthatunk, ha elcsípünk itt egy ilyen lakást! Ráadásul az augusztusban lefoglalt lakásokra egymillió forint kedvezményt, vagy – a készlet erejéig – egy tárolót ad ajándékba a fejlesztő.

Az otthonok egy része természetesen a ma divatos, penthouse jellegű kialakítással készül. És mivel a központban van az épület, így szinte minden elképzelhető szolgáltatás sétatávolságban van.

Maga a Marina Sétány Penthouse egy dupla épületszárnyú ház, összesen 52 lakással, melyekből 16 penthouse jellegű. Ezek hatalmas üvegfelületekkel és teraszokkal épülnek, a nagy erkélyeken még beépített jacuzzik is lesznek!

Lényeges az is, hogy az itteni otthonok a legmodernebb hő- és hangszigetelést, magas minőségű nyílászárókat, sőt, talajszondás-hőszivattyús energiaellátást is kapnak. Ez pedig igen alacsony költségű fűtés-hűtési rendszert jelent, valamint korszerű, részben távvezérelhető gépészeti rendszerek is lesznek. Mi több, a társasháznak saját úszómedencéje épül, de lesz itt gyerekmedence, napozóterasz és belső sétány is.

A cikk megjelenését a lakások forgalmazója támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)