Balaton: luxusházak lenyűgöző panorámával!

Válogatásunkban néhány elképesztő balatoni álomházat gyűjtöttünk össze, lenyűgöző panorámával a Balatonra!
Eddig dübörgött a nyár, hétvégente mindenki a Balaton felé vette az irányt és akár órákat araszolt az autópályán, hogy a magyar tenger partján pihenje ki magát. Bár most elromlott az idő, azért mindig irigylésre méltó marad az a néhány szerencsés. Olyan, akit nem is akármilyen ház vár a Balatonon, hanem igazi csoda-otthon, lenyűgöző panorámával: olyan, amiről legtöbben csak álmodunk. Összegyűjtöttünk most néhány luxusházat, melynek teraszáról mindenki szívesen gyönyörködne az elképesztő panorámában!

Itt is van mindjárt ez a tihanyi ház, természetesen lélegzetelállító kilátással. Az itt élők számára a házból és a kertből egyaránt gyönyörű örök-panoráma tárul a teljes keleti medencére. A 2008-ban épült háromszintes luxusvillához élmény-és úszómedence, borospince és hatalmas kert és vendégház tartozik. Az alsó szinten hangulatos, panorámás télikert kapott helyet, illetve hatalmas konyha és étkező helyiség. A középső szinten található a panorámaterasz, a nappali, a háló, a fürdő és nem kevesebb, mint három gardróbszoba is. A legfelső szinten egy dolgozószoba, dupla hálószoba és fürdőszoba helyezkedik el. 

Egy hasonlóan elképesztő családi házat találtunk Balatonfüreden is, nyugodt, csendes környezetben, persze csodálatos panorámával. A ház ez esetben is három szintre tagolódik, de a 3 szint itt akár három külön lakásként is funkcionálhat. A házhoz ezúttal is egyedileg tervezett borospince van, akad itt egy fűthető, 80 négyzetméteres medence. Ezeken felül a házhoz ápolt, rendezett és hatalmas kert tartozik, melyben különleges növények, termő gyümölcsfák találhatók, melyek a korábbi családi birtok ékkövei voltak. És persze az elmaradhatatlan pálma is ott van a mesés medence partján…

Vonyarcvashegyen is új tulajdonosát keresi ez a gyönyörű luxusingatlan – újra csak lenyűgöző körpanorámával, épített medencével, jakuzzival a kertben. A két szintes épületben amerikai konyhás nappali, négy hálószoba, három fürdőszoba, mosókonyha, előszoba, edzőterem, dolgozószoba és galéria kapott helyet. A minden extrával felszerelt házban a lakók kényelmét házimozi rendszer, edzőterem, hatalmas panorámás felső terasz, valamint 36 négyzetméteres (ismét csak panorámás) feszített víztükrű úszómedence, valamint egy 6 személyes jakuzzi biztosítja.


Válogatásunkat ezzel a Balatonalmádiban épült, neves építész által tervezett családi házzal zárjuk. A minimál stílusban épült luxusház felső szintjén 200 m2 egybefüggő élettér van kialakítva lakótérrel, terasszal, míg az alsó szinten önálló, külön bejáratú vendéglakás található. A ház minden pontjáról csodálatos, elvehetetlen panoráma tárul elénk, az épületet pedig parkosított díszkert veszi körbe.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mutatjuk, mit küld fegyverek helyett Ukrajnába az Orbán-kormány

Mutatjuk, mit küld fegyverek helyett Ukrajnába az Orbán-kormány

A legfrissebb Magyar Közlönyben jelent meg az erről szóló kormányhatározat.

Siker: van pénz Budapest számláján

Siker: van pénz Budapest számláján

A túlélőprogram sikeres volt, a fővárosi önkormányzat számlája pozitívba lendült át és azon jelenleg 39,7 milliárd forint van.

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Az összkép egyáltalán nem támasztja alá a rózsaszínű kormányzati kommunikációt.

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

© 2023 (v2.202102)