Balaton: luxusházak lenyűgöző panorámával!

Válogatásunkban néhány elképesztő balatoni álomházat gyűjtöttünk össze, lenyűgöző panorámával a Balatonra!
Eddig dübörgött a nyár, hétvégente mindenki a Balaton felé vette az irányt és akár órákat araszolt az autópályán, hogy a magyar tenger partján pihenje ki magát. Bár most elromlott az idő, azért mindig irigylésre méltó marad az a néhány szerencsés. Olyan, akit nem is akármilyen ház vár a Balatonon, hanem igazi csoda-otthon, lenyűgöző panorámával: olyan, amiről legtöbben csak álmodunk. Összegyűjtöttünk most néhány luxusházat, melynek teraszáról mindenki szívesen gyönyörködne az elképesztő panorámában!

Itt is van mindjárt ez a tihanyi ház, természetesen lélegzetelállító kilátással. Az itt élők számára a házból és a kertből egyaránt gyönyörű örök-panoráma tárul a teljes keleti medencére. A 2008-ban épült háromszintes luxusvillához élmény-és úszómedence, borospince és hatalmas kert és vendégház tartozik. Az alsó szinten hangulatos, panorámás télikert kapott helyet, illetve hatalmas konyha és étkező helyiség. A középső szinten található a panorámaterasz, a nappali, a háló, a fürdő és nem kevesebb, mint három gardróbszoba is. A legfelső szinten egy dolgozószoba, dupla hálószoba és fürdőszoba helyezkedik el. 

Egy hasonlóan elképesztő családi házat találtunk Balatonfüreden is, nyugodt, csendes környezetben, persze csodálatos panorámával. A ház ez esetben is három szintre tagolódik, de a 3 szint itt akár három külön lakásként is funkcionálhat. A házhoz ezúttal is egyedileg tervezett borospince van, akad itt egy fűthető, 80 négyzetméteres medence. Ezeken felül a házhoz ápolt, rendezett és hatalmas kert tartozik, melyben különleges növények, termő gyümölcsfák találhatók, melyek a korábbi családi birtok ékkövei voltak. És persze az elmaradhatatlan pálma is ott van a mesés medence partján…

Vonyarcvashegyen is új tulajdonosát keresi ez a gyönyörű luxusingatlan – újra csak lenyűgöző körpanorámával, épített medencével, jakuzzival a kertben. A két szintes épületben amerikai konyhás nappali, négy hálószoba, három fürdőszoba, mosókonyha, előszoba, edzőterem, dolgozószoba és galéria kapott helyet. A minden extrával felszerelt házban a lakók kényelmét házimozi rendszer, edzőterem, hatalmas panorámás felső terasz, valamint 36 négyzetméteres (ismét csak panorámás) feszített víztükrű úszómedence, valamint egy 6 személyes jakuzzi biztosítja.


Válogatásunkat ezzel a Balatonalmádiban épült, neves építész által tervezett családi házzal zárjuk. A minimál stílusban épült luxusház felső szintjén 200 m2 egybefüggő élettér van kialakítva lakótérrel, terasszal, míg az alsó szinten önálló, külön bejáratú vendéglakás található. A ház minden pontjáról csodálatos, elvehetetlen panoráma tárul elénk, az épületet pedig parkosított díszkert veszi körbe.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)