Csak 15 perc a Westend, mégis nagyon jó az ár!

Az elképesztő, négyzetméterenként már egymillió körüli újlakás-árakkal bíró Angyalföldön, vagy Újpest belső részein keres lakást? Ide nagyon közel, és – a fentiekkel szemben – igazán remek áron lehet ma még Rákospalotán, a belvároshoz, illetve a Westend központhoz viszonylag közel új lakást vásárolni. Mutatjuk mit találtunk.

Rákospalota csendes, meghitt, ráadásul központi részén, családi házak és újabb építésű lakóparkok szomszédságában található a Hubay Jenő tér. Ez a környék mindössze pár megállónyira, busszal körülbelül 8 percre van az újpesti metró végállomásától, de a sétatávolságban lévő Rákospalota-Újpest vasútállomásról még jobbak a közlekedési lehetőségek. Innen már mindössze 13 percnyi vonatúttal a város szívében, a Nyugati pályaudvaron találhatjuk magunkat a sűrűn, menetrend szerint közlekedő, S70 és S71 jelű, modern, légkondicionált elővárosi vonatokkal.

Idén ősszel pedig az utolsó lehetőséget ragadhatják meg az érdeklődők arra, hogy még csökkentett, 5%-os áfával, nagyon jó áron, remek helyen új, társasházi lakást vásároljanak.

A Hubay Garden lakópark a Hubay Jenő téren épül, mely Rákospalota központja. A környék a sok szempontból élhetőbb, mint a drágább újpesti városrészek. A központi elhelyezkedésnek köszönhetően, csak pár háznyira van a kormányhivatal, a háziorvosi rendelő, a gyógyszertár, posta, óvoda, általános, sőt, még középiskolák is. 3 bevásárlóközpont van a közelben: a Pólus Center, az Ázsia Center, valamint az Újpesti Stop Shop, sétatávolságra van a Halassy Olivér uszoda, az újpesti jégcsarnok, a Budai 2. Stadion és számos játszótér is.

Itt, a Hubay Jenő téren épülnek tehát a jövő tavaszra már elkészülő, kedvezményes fizetési ütemezéssel megvásárolható lakások, melyek kiváló adottságokkal rendelkeznek: szellősen beépülő zöld telken, nagy kerttel, jó benapozottsággal bíró modern, kényelmes otthonok. Bár a kisebb lakások gyorsabban fogynak, még van belőlük választék, és az áruk alig drágább, mint egy, a környéken lévő, felújított panellakásé, miközben az itt kínált életminőség összehasonlíthatatlanul magasabb!

A lakópark nagy előnye, ellentétben a paneltömbökkel, hogy saját, belső zárt kertje van és mélygarázs, ahol elektromos autó töltési lehetőség is kérhető. Fontos szempont, hogy tömbönként kis lakásszámú épületekről van szó, a legmodernebb szigeteléssel, nyílászárókkal és tervezési elvekkel.

Az épület a kor követelményeinek megfelelő műszaki színvonalú. A beruházás és generálkivitelezés egy kézben, a Grabarics cégcsoport kezében van A lakásárak – többek között – ezért is maradtak megfizethetőek.

A Hubay Garden társasház építése jó ütemben halad, az átadás jövő tavaszra várható, de aki szeretné megnézni, milyen lesz majd az épület, nem kell, hogy eddig várjon. A beruházás részletes 3D-s makettje már most is megtekinthető a projekt értékesítési irodájában. (Munkanapokon, munkaidőben, az Eötvös utca 1. szám alatt, szemben a Hubay Garden építkezésével.)

Ugyanitt kaphatnak személyes és részletes választ kérdéseikre mindazok, akik új lakás vásárlásában gondolkodnak, de a megalapozott döntéshez további információkra van szükségük. Azoknak is érdemes betérni ide, akik még csak fontolgatják a lakásváltást, vagy befektetési lehetőségek iránt érdeklődnek.

Emellett – a beruházó tájékoztatása alapján – a Hubay Garden Projekt augusztus 28-án, ismételten, nyílt napot tart az értékesítési irodában, ahol személyes tájékoztatás mellett további kedvezményekkel, és még a régi árakkal várnak minden érdeklődőt. A regisztrációs szerződést aláíró Vevők ezen a napon a vételárból pedig 1.000.000.-Ft kedvezményt kapnak! Érdemes időt szánni a személyes tájékozódásra, mert a mostani árakon lakások már csak korlátozott ideig lesznek elérhetők – árulta el a fejlesztő.

A cikk megjelenését a Hubay Garden beruházója és értékesítője, a Grabarics Cégcsoport támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)