A zöld környezet az egyik legnagyobb érték!

A zölddel teli, kellemes környezet az egyik legfontosabb szempont lett a lakásvásárlók körében, ezért igen nagy értékkel bír ilyen helyen egy jó lakás. Azoknak, akik hasonlóan gondolkodnak, hoztunk néhány jó lehetőséget!

A lakások kínálata nagyban függ a potenciális vevők igényeitől. Ma már egyre több beruházó felismerte a tényt, miszerint az egyik legfontosabb szempont a családos, vagy nyugalomra vágyó vásárlók körében a kellemes, csendes zöld környezet.

Persze emellett fontos a jó közlekedés, a minőségi kivitelezés és sok más egyéb tényező, melynek hatására igen leszűkül az a terület, ahol mindezeket hiánytalanul megtaláljuk. Hát ezért lett olyan nagy érték egy olyan ingatlan, amely hangulatos kertvárosias környezetben épül, mégis relatíve közel van mindenhez.

Ilyen például a  III. kerület erdő melletti zöldövezetében, a Hármashatár-hegy oldalában épülő Harsánylejtő 183. Innen a Bécsi út autóval pár perc, a közeli buszvégállomás pedig szintén néhány perc séta. Kissé távolabb pedig az Aranyvölgy vasútállomás is elérhető és itt van a Károli Gáspár Református Egyetem egyik fontos kara is.

A házakat a hegy felől az erdő határolja, így egyedülálló környezetben épülnek. A földszinti lakások saját használatú kertrésszel rendelkeznek, az emeleti lakások pedig kétszintesek, melyekhez tetőterasz tartozik.

A Győr-Budapest útvonal mentén fekvő Bicskén a Gesztenyés Lakókert kínálja lakásait  több, mint 1 hektáros, bekerített területen gesztenye- és nyárfák árnyékában. A lakókertben összesen 5 lakótömb épül egymástól élhető távolságban. A lakások változó alapterületűek lakások és mindegyik rendelkezik erkéllyel, melyek mérete lakásonként eltérő.

A pesti oldal kedvelőinek ajánlható az igen népszerű XIV. kerületben, családi házas övezetben épülő Paskal Rose lakópark. A környéken 5-10 percen belül elérhető több közlekedési csomópont is, illetve a közvetlen környékén is több bevásárlási lehetőség, oktatási intézmény és szórakozási lehetőség található, mint a Paskál Gyógy- és Strandfürdő. Ebben az idilli környezetben épülnek két, három, illetve négy szobával rendelkező, erkélyes lakások.

Kőbánya kedvelt területén, parkosított környezetben a Mély-tó közvetlen közelében épülő lakópark. Az 5 szintes épületben a 36,3 nm-es 1 szobás lakásoktól a 139 nm-es 5 szobásig változatos méretű és elrendezésű lakások kerülnek kialakításra. A belváros innen könnyen megközelíthető, mert a társasház Kőbánya-Kispest metrómegállótól csupán 5 percre található, ugyanakkor az Örs Vezér Tér a 85-ös busszal mindössze 15 perc alatt elérhető.

Végül a Balaton-partól is hoztunk egy különleges projektet, méghozzá a népszerű Balatonföldvárról. Az egyedülálló –több, mint egy kilométeres-, védett platánsorral szegélyezett Kvassay sétány közvetlen közelében épül 56 új építésű luxuslakás, a minőségi életstílus kedvelőinek. A lakáskínálatban változatos alaprajzú 1,2, 3, 4 és 5 szobás lakások között válogathatnak a vásárlók.

Válogatásunk az adott projektek értékesítőinek támogatásával készült.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2024 díjakat. Az alapok vagyona tavaly meghaladta a 14 ezer  milliárd forintot is, ami bő 50 százalék emelkedés.

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Itt egy újabb jele annak, hogy felpörgött a kampányhajrá a június 9-i választások előtt.

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Nem minden felhőtlen a hazai cégek számára.

© 2024 (v2.202102)