Frissítsd fel otthonod a nyár színeivel!

Lassan vége a nyárnak, az idő is egyre rosszabb, hűvösebb. De mi lehet ennél jobb idő arra, minthogy a nyár színei bevigyük az otthonunkba, és így vészeljük át a közelgő, néha szomorúbb hónapokat.

Évről-évre, szezonról-szezonra változnak a színtrendek. Mindig vannak hullámok, amiket követhetünk. Akár követjük, akár nem, a lényeg az, hogy úgy válasszunk, hogy a megálmodott terekben jól érezzük magunkat. A színek használata több lakberendezési elemre is kiterjedhet, használhatjuk őket a falakon, bútordarabokon és a dekorációs elemeken is. Az otthon töltött percekre kedvező hatással lehet egy újítás, egy új színválasztás. Ha egy kicsit kreatívabb változtatásokban gondolkodunk, akkor teljesen egyedivé is varázsolhatjuk lakásunkat.

A színek kiválasztását és kombinálását segíthetik az erre szolgáló applikációk, magazinok és persze mások otthonai. Az Otthontérkép.hu oldalról most kiválasztottunk néhány olyan lakást, amelyek követik az idei színtrendet. Következzenek tehát a nyár színeibe öltözött eladó lakások!

A kék világosabb és sötét árnyalatai viszik idén nyáron a prímet. Nagyon sokszor találkozunk ezzel a fehér-kék kombinációval. Ez a XI. kerületi lakás erre nagyon jó példa.

XI. kerület

A bézs vagy a halvány barack színű falak is nagyon világossá tehetik a tereket, ezekhez egy sötétebb, élénkebb árnyalatot választva nagyon kellemes látványt érhetünk el. Ebben a VI. kerületi otthonban például okosan társították a tónusokat.

VI. kerületi lakások

Ha feltűnőbb megjelenést szeretnénk, válasszuk a narancssárga erősebb árnyalatát. Ha visszafogottabb, de mégis figyelemfelkeltő ötletet keresünk akkor, érdemes fehér-szürke kombinációt használni, mint ahogyan ebben a XVIII. kerületi lakásban is tették.

eladó lakás Budapest

Még szembetűnőbb megoldás lehet a piros, amellyel lehet játszani, és ízlésünknek megfelelően kiválasztani, azon falakat, falrészeket, ahol ez jól is mutatna. Ebben a debreceni lakásban a fehér, piros kombináció volt a nyerő.

eladó lakások Debrecen

Még mindig menőnek számít a mustárszín is . Azt gondolnánk, hogy nem társítható sok színnel, de vannak olyan kiegészítők, amelyek ezt megcáfolják. Ebben az V. kerületi lakásban több helyen is felfedezhetünk sárga, mustár színű dekorációs elemeket, de mustárszínűre festett egész falak is előfordulnak sok lakásban.

V. kerületi lakás

Fehér falak mellett több variációra van lehetőségünk. Ha elegánsabb tereket szeretnénk, akkor érdemesebb sötétebb bútordarabokat választani és egy-egy halvány dekorációs elemmel ezt felpezsdíteni. Ennek a VII. kerületi otthonnak mindhárom szobájában ezt a kialakítást észlelhetjük.

Belvárosi lakások

Az inspiráció forrása:  https://www.housebeautiful.com/


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)