Rád is vár egy szép lakás a XIV. kerületben!

A XIV. kerület még mindig az egyik legkedveltebb Budapesten. Hogy Zugló miért is olyan népszerű célpont, azt nem nehéz kitalálni. Gondoljunk csak a zöld parkokra, a környéken található egyetemekre, a Városligetre, az ősfás diplomatanegyedre, a minőségi, igazi “polgári” lakótelepekre vagy a belváros, a Keleti Pályaudvar és a Stadionok buszpályaudvarának közelségére. Ez mind vonzó tényező lakáskeresésnél. Nézzük, mit vehetünk errefelé.

Itt, a zölddel teli Zuglóban a kertvárosi hangulatra vágyók, az egyetemisták, a gyermekes családok, vagy az idősebbek is mind-mind otthonra találhatnak. A kerület másik nagy előnye, hogy szerencsére innen viszonylag gyorsan és könnyen megközelíthető a belváros, mégis találunk itt szép családi házakat, modern lakóparkokat és kis lakás számú társasházakat egyaránt.

Megnéztük miből válogathat, aki mostanában szeretne lakást venni a XIV. kerületben és hoztunk néhány remek lehetőséget.

Ahogy a bevezetőben is említettem, gyermekes családok körében is igen népszerű a környék, kellemes kertvárosias jellege miatt. Ez a szép, minpségi társashűzban lévő Erzsébet parki lakás például kifejezetten jó választás családok számára, zöldövezeti elhelyezkedésének és 4 szobájának köszönhetően. A lakás duplakomfortos és nagy méretű erkéllyel rendelkezik, mely a hangulatos kertre néz, ezen kívül mélygarázs és tároló is tartozik hozzá.

Fiatal párok számára is akadnak jó lehetőségek, szépen felújított lakások, mint ez a Wass Albert térre néző világos, csendes lakás, mely másfél szobával rendelkezik.  A tulajodonos a lakást teljes körűen, falakon kívül és belül egyaránt felújította.Egyetemisták számára, vagy befektetési lehetőségnek is egyaránt kiváló ez a lakás, mely az Örs vezér terétől 1 megállóra található. A lakás szépen felújított és minden megtalálható benne, ide már csak bőrönddel kell érkezni az új lakónak.

Válogatásunkat pedig ezzel az exkluzív 71 négyzetméteres, 3 szobás lakással zárjuk, amihez egy nagy méretű fedett terasz is tartozik. A társasház a Paskál Gyógyfürdővel szemben épült, melynek termálvize a lakás fürdőszobájába is be van vezetve. A tágas nappaliban beépített LED hangulatvilágítás található, valamint alumínium motorizált redőnyökkel és légkondicionálóval van felszerelve.

Ha érdekelnek további XIV. kerületi lakások, kattints ide!


© 2021 (v2.202102)