Rád is vár egy szép lakás a XIV. kerületben!

A XIV. kerület még mindig az egyik legkedveltebb Budapesten. Hogy Zugló miért is olyan népszerű célpont, azt nem nehéz kitalálni. Gondoljunk csak a zöld parkokra, a környéken található egyetemekre, a Városligetre, az ősfás diplomatanegyedre, a minőségi, igazi “polgári” lakótelepekre vagy a belváros, a Keleti Pályaudvar és a Stadionok buszpályaudvarának közelségére. Ez mind vonzó tényező lakáskeresésnél. Nézzük, mit vehetünk errefelé.

Itt, a zölddel teli Zuglóban a kertvárosi hangulatra vágyók, az egyetemisták, a gyermekes családok, vagy az idősebbek is mind-mind otthonra találhatnak. A kerület másik nagy előnye, hogy szerencsére innen viszonylag gyorsan és könnyen megközelíthető a belváros, mégis találunk itt szép családi házakat, modern lakóparkokat és kis lakás számú társasházakat egyaránt.

Megnéztük miből válogathat, aki mostanában szeretne lakást venni a XIV. kerületben és hoztunk néhány remek lehetőséget.

Ahogy a bevezetőben is említettem, gyermekes családok körében is igen népszerű a környék, kellemes kertvárosias jellege miatt. Ez a szép, minpségi társashűzban lévő Erzsébet parki lakás például kifejezetten jó választás családok számára, zöldövezeti elhelyezkedésének és 4 szobájának köszönhetően. A lakás duplakomfortos és nagy méretű erkéllyel rendelkezik, mely a hangulatos kertre néz, ezen kívül mélygarázs és tároló is tartozik hozzá.

Fiatal párok számára is akadnak jó lehetőségek, szépen felújított lakások, mint ez a Wass Albert térre néző világos, csendes lakás, mely másfél szobával rendelkezik.  A tulajodonos a lakást teljes körűen, falakon kívül és belül egyaránt felújította.



Egyetemisták számára, vagy befektetési lehetőségnek is egyaránt kiváló ez a lakás, mely az Örs vezér terétől 1 megállóra található. A lakás szépen felújított és minden megtalálható benne, ide már csak bőrönddel kell érkezni az új lakónak.

Válogatásunkat pedig ezzel az exkluzív 71 négyzetméteres, 3 szobás lakással zárjuk, amihez egy nagy méretű fedett terasz is tartozik. A társasház a Paskál Gyógyfürdővel szemben épült, melynek termálvize a lakás fürdőszobájába is be van vezetve. A tágas nappaliban beépített LED hangulatvilágítás található, valamint alumínium motorizált redőnyökkel és légkondicionálóval van felszerelve.

Ha érdekelnek további XIV. kerületi lakások, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)