Ez már majdnem a belváros, mégis jó az ár

A Corvin sétány vonzáskörzetében sok figyelemre méltó új ház épül. Közülük mutatunk most egy remek ajánlatot.

Sok magyar befektető, vagy igényes lakást kereső a csillagászati árak miatt szorul ki nemcsak az ötödik, de sokszor a VI. és VII. kerületekből is. Van viszont a városnak egy elképesztően gyorsan fejlődő belső része: ez a VIII. kerület körúthoz közel eső területe. Errefelé néztünk most szét, és meglepve tapasztaltuk, hogy a remek helyszín ellenére megfizethető kategóriába esnek az új építésű lakások is.

Ez az épülő új ház természetesen nagyszerű közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, körülbelül 10 perc sétával 2 metróvonal (3-as vonal Klinikák megálló, 4-es vonal II. János Pál Pápa téri megálló), valamint a 4-6 villamos is elérhető, de a háztól néhány méterre van a 9-es és 909-es buszok, valamint 83-as troli megállója, mellyekkel pár perc a körút és alapesetben 9-10 perc a Kálvin tér. Egy ilyen jó helyen nem is meglepő, hogy a ház közvetlen környezetében óvodák és iskolák, üzletek, éttermek és kávézók is megtalálhatók.

Igen lényeges, a kiadhatóság szempontjából is, hogy ugyancsak néhány perc sétára elérhető több neves egyetemi kar, valamint a Nokia új irodaháza. A közeli Corvin sétányon éttermek, fitnesz terem, bevásárlóközpont és mozi is van. Nem mellékes, hogy éppen a VIII. kerületben épült ki – és folyamatosan bővül – az ország legnagyobb és legmodernebb térfigyelő kamerahálózata, ezért a ház közvetlen közelében is több kamera vigyázza a lakók biztonságát.

A Baross Társasházban 44 változatos alaprajzú lakás van, a földszinten nincsenek lakások, de az első emeletiekhez saját kertrész tartozik, de minden lakó számára is elérhető majd a gyönyörű, parkosított kert. A változatos alaprajzú 1, 2, 3 és 4 szobás lakások között megtalálhatják új otthonukat az első lakásukat kereső fiatalok, a kiváló oktatási intézmények közelségét preferáló családok, és azok is, akik magas hozamot biztosító befektetést keresnek. És természetesen tároló és gépkocsi beálló is vásárolható a lakásokhoz.

Nem mellékes az sem, hogy magas színvonalú, modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszerelt lakások fenntartási költségei is kedvezők lesznek.

A cikk megjelenését a társasház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)