A Balaton egyik legjobb helyén, patinás platánsor közelében

Kedvező ár-érték arányú, új építésű, parthoz közeli luxusházra bukkantunk Balatonföldváron. Mutatjuk mit találtunk a Balaton mellett.

A Balaton fogalom, életérzés, sőt, sokaknak egyenesen életforma. Még a fővárosban dolgozók, különösen akiknek rugalmasabb az időbeosztásuk, vagy már nyugdíjba vonultak, esetleg kisgyermeke(ke)t nevelnek, rengeteget vannak lent tavasztól őszig a tóparton. A tehetősebbek pedig meg is engedhetik maguknak azt, hogy saját, új építésű, minden kényelemmel ellátott lakásukból szemléljék a tavat, miközben „fél életüket” lent töltik.

Szerencsére a tó igazi szerelmesei ma már sok klassz ajánlat közül válogathatnak a magyar tenger partján, vagy ahhoz közel. A déli part egyik legrégebbi fürdőhelyén, a csodálatos Balatonföldváron bukkantunk például erre a luxus színvonalú, most épülő társasházra.

Földváron, a Balaton partján, egyedülálló, több, mint egy kilométer hosszú védett platánsorral szegélyezett Kvassay sétány igazi szigete a parti életstílusnak. E gyönyörű sétány közvetlen közelében kínál 56 új építésű luxuslakást a minőségi életstílus kedvelőinek egy fejlesztő. A változatos alaprajzú 1,2, 3, 4 és 5 szobás lakások között megtalálhatják új otthonukat a nyugodt környezetet preferáló családok, és természetesen azok is, akik az ingatlanvásárlással magas hozamot biztosító befektetést keresnek.

Remek hír, hogy a társasház lakásaihoz impozáns méretű teraszokat terveztek, melyekről a felső szintek lakói csodálatos balatoni panorámában gyönyörködhetnek. Eközben a földszinti lakásokhoz saját kertrész is tartozik. A hatalmas parkosított kert és kültéri medence igazi luxus-társasházzá varázsolja ezt a helyet.
Nem is lenne igazi luxus a luxus, ha ebben az új házban nem magas színvonalú, modern, energiatakarékos hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszer, valamint igényes épületgépészet tenné teljessé a lakók kényelmét. A lakások mellé a pinceszinten vagy kertben megvásárolható garázshelyek és tárolók tovább növelik a ház értékét.

A cikk a luxus lakóház értékesítőjének támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)