Szemesi vitorlás-álmok, avagy, íme egy balatoni luxusház

A tehetősebbeknek nem is elérhetetlen egy balatoni luxusház új építésű lakása. Balatonszemesen, a kikötő mellett épül egy panorámás, víz melletti társasház.

A balatoni főszezonnak lassan vége szakad, de ilyenkor sokan elgondolkoznak azon, hogy milyen is lenne vajon, ha jövő tavasszal már saját otthonuk lenne a Balatonon. Esetleg – ha a szerencsésebbek közé tartozunk – akkor új luxus apartmanunk berendezésén gondolkodhatunk. Egy olyan apartmanén, amelyről a vizet, sőt egy balatoni kikötőt is láthatunk.
Mi több, egy afféle balatoni kikötőt, amelyhez a fővárosból könnyen odaérhetünk és akár még a saját, a tó vizén ringatózó vitorlásunkat is minden nap látjuk. Sőt, mi lenne, ha az új ház maga is egy jachtot formázna?
Túl sokat szeretnénk „a jóból”? Pedig nem is annyira elérhetetlen egy ilyen álom-lakás, hiszen Balatonszemesen, éppen a kikötő mellett bukkanhatunk egy ilyen, most épülő csodálatos házra.

A Marina Sétány Penthouse nívós lakásai azonban nem drágábbak a fővárosi, hasonló adottságú otthonokénál, sőt, árfekvésük a budai, vagy a Pest belsőbb részein található lakásokénál kedvezőbb, miközben az életminőség – ha lehet – még jobb is azokénál. Sőt, ha éppen nem tudunk lent lenni, könnyedén ki is adhatjuk modern és stílusos lakásunkat. Vagy egyszerűen csak befektetésként tekintünk rá.

Siófoktól 33 kilométernyire, Szemes központjában, a déli part egyik legidillibb községének jachtkikötője mellett épül tehát a Marina Sétány Penthouse, amelyet úgy terveztek, hogy a két épület sziluettje egy-egy hatalmas, fehér jachtot idéz. A penthouse jellegű lakások mellett minden otthon tágas terasz kínál – természetesen mindegyik kilátással a tóra. (Az már csak hab a tortán, hogy a nagy teraszos lakásoknál a beépített „panorámás” teraszra helyezett jacuzzik is a csomag részét képezik!)
Azt már mondani sem kell, hogy mivel a település központjában, a kikötő mellett épül a ház, így minden helyben létező szolgáltatás igen közel van, illetve lesz a jövőre elkészülő házban.

Egyre kevesebb van az összesen 52 lakásból (melyből 16 penthouse jellegű), így érdemes sietni, ha a jövő évi szezonban már a saját lakásunkból szeretnénk megcsodálni a tó látványát, vagy a vitorláskikötőt.
Természetesen egy ilyen háznál már modern hő- és hangszigetelés, minőségi nyílászárók, mi több talajszondás-hőszivattyús energiaellátás is az ajánlat része, melyet részben távvezérelhető gépészeti rendszerek egészítenek ki.
Az már tényleg csak ráadás, hogy a háznak saját úszómedencéje épül, valamint lesz gyerekmedence, napozóterasz és belső sétány is.

A cikk megjelenését a lakások forgalmazója, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

© 2024 (v2.202102)