Íme Budapest legdrágább albérletei!

Bizony, Budapest otthonai nem olcsók, a határ pedig a csillagos ég. Nem mindenki vásárlásban gondolkodik, ha luxusról van szó. Bőven találni a piacon kiadó lakásokat is a legmagasabb színvonalon, elképeszető panorámával – na és persze jó magas bérleti díjjal. Csak a leggazdagabb diákoknak…
Szebbnél szebb na és persze drágábbnál drágább eladó lakásokat már sokszor mutattunk. Láttuk Budapest legfényűzőbb otthonait, gyönyörű családi házait, amiket több száz millió forintért kínáltak.  Na de mi a helyzet az albérletekkel?! Bizony az albérletek között is akad jó néhány luxuskategóriás, amikért adott esetben milliókat is fizet a bérlő havonta.
Összegyűjtöttük a fővárosi kínálat lepazarabb kiadó lakásait és persze meg is mutatjuk.

Az nem meglepő, hogy leginkább belvárosi lakásokat fogunk mutatni, mint amilyen ez a Dunára panorámás elegáns luxuslakás a Belgrád rakparton. A lakás egy szép szecessziós házban található, 4 szobával és 2 erkéllyel is rendelkezik. A luxuslakás különlegessége pedig a már emlegetett exkluzív, kifejezetten körpanoráma a Dunára, a város szívére, illetve fő vízi ütőerére.

Találtunk luxus penthouset is Lipótvárosban, egy századfordulós bérpalotában. A rezidencia kétszintes és összesen 5 szoba található benne. Az alsó szinten nappali, konyha és egy hálószoba található, a felső szinten pedig még egy nappali és két hálószoba, valamint erkély és fürdőszoba van. A lakáshoz hatalmas, 70 nm-es panorámás tetőterasz tartozik, mely napozási és kikapcsolódási lehetőséget biztosít az itt lakóknak – méghozzá pihenősarokkal, illetve grillezési és tusolási(!) lehetőséggel.

Az Andrássy úton található ez a szintén tetőteraszos gyönyörű lakás. A 220 négyzetméteres luxus ingatlanban 3 hálószoba található, valamint ugyancsak tartozik hozzá egy hatalmas – az előbb említett -tetőterasz. Ez esetben szaunával és jakuzzival! No meg persze csodás kilátással a Bazilikára és a hangulatos pesti háztetőkre

A Duna másik partján, Budán is akad néhány igazán exkluzív kiadó lakás, például a közkedvelt Kissvábhegyen, egy patinás villaházban. A belső kétszintes lakásban összesen 5 és fél szoba, két fürdőszoba, két gardrób és szauna került kialakításra. A 34 négyzetméteres panorámás tetőteraszon pedig egy jacuzzi ezúttal is helyet kapott – úgy látszik a teraszon fürdőzés az elit új kedvenc időtöltése.


Vagy az a tehetős ember, aki a tetőteraszokon tériszonyos, azoknak itt van ez a madárhegyi kertkapcsolatos új építésű luxus lakás, hatalmas nappalival és négy szobával. Az amerikai konyhás nappaliból lehet kilépni a 60 négyzetméteres teraszra, amely kapcsolódik a saját kertrészhez is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)