A hét legszebbjei címet a belvárosi lakások vitték!

Szerencsére bőven akad a piacon szép lakás, így nem volt könnyű a legszebbeket kiválasztani. E heti válogatásunkban budapesti, belvárosi lakások között osztjuk ki a legszebbeknek járó címet!

A belváros mindig is az egyik legnépszerűbb környék volt, manapság is sokan keresnek errefelé lakást. Aki pedig ideköltözne, de nem akar lakásfelújítással bajlódni gyönyörűen felújított és berendezett lakások közül is válogathat.
Lássuk a legszebbeket!

Ez a gyönyörűen felújított lakás a Szemere utcában, egy szép nagypolgári házban található, így csupán pár perc séta a Nyugati Pályaudvar. A lakásban amerikai konyhás nappali és két szoba található, melyeket egyedileg készült bútorokkal, kiegészítőkkel szereltek fel. Nem csak saját részre, befektetésnek is ideális nagyszerű elhelyezkedésének és igényes kialakításának köszönhetően.

Itt Lipótvárosban találtuk ezt a 48nm-es lakást is, melyben hálószoba, konyha-étkezős nappali és gardrób is található. A lakást teljesen felújították, így alkalmas befektetésnek, de tökéletes otthon is válhat belőle.

A VI. kerületi Teréz körúton találtuk ezt a 2.emeleti, 53 négyzetméteres lakást, melyet tulajodnosai teljes körűen felújítottak és berendezéssel együtt kínálnak eladásra.

A VII. kerület belvárosi részén található ez a lakás, mely központi elhelyezkedése ellenére nagyon csendes. A lakás 55 négyzetméteres, 1+ 2 félszobával, valamint két fürdőszobával rendelkezik. A vételárban benne foglaltatik a teljes bútorzat és a lakásban található gépek.

Az Andrássy út közelében eladó ez a műszakilag és esztétikailag is igényesen felújított lakás, mely egy szép 19. századi épület 4. emeletén található. A lakás 64 négyzetméteres, három szobával rendelkezik, gyönyörű kialakításának és a remek lokációnak köszönhetően pedig kiadásra és saját használatra is tökéletes választás.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)