Közel a Váci út menő irodáihoz, mégis csendes, zöld és modern

Budapest menő környékére szeretnél költözni? Ne is keress tovább, mi megtaláltuk neked a XIII. kerületet, ám azon belül is azt – a belvároshoz közeli – pontot, ahová a leginkább érdemes most költözni. A remekül ellátott Váci út közel van, innen pár lépésre egy csendes, hatalmas zöld kerttel, közösségi szolgáltatásokkal és okos megoldásokkal hívogató, újonnan épülő lakókert csak rád vár.

Azt tudtad, hogy idén még milliókat is spórolhatsz!? Ez év december 31-ig ugyanis csupán öt százalékos áfát kell fizetni miden Kassák Passage lakásra, azaz az addig befizetett vételár-részlet után, jövőre viszont már 27-et! (Az előre fizetett véteálár-rész akár a lakás bekerülési költségének a 99 százaléka is lehet.) Szóval ne szalaszd el a lehetőséget, vágj bele az új kalandba a Klapka utcában, a Váci út közelében.

Vásárlásod biztonságát garantálja, hogy egy két évtizedes fejlesztői tapasztalttal bíró, nagy és professzionális ingatlanfejlesztő vállalattal, a WING Zrt. leánymárkájával, a LIVING-el kerülsz kapcsolatba, amely határidőre, jó minőségben, profi vevőkiszolgálással dolgozik azért, hogy te, és aki veled költözik, elégedett legyen.

Nézzük is a részleteket. A Kassák lakófejlesztés második ütemében, a Kassák Passage-ban most 262 lakást alakít ki a fejlesztő. Többségében stúdió-, 1 hálószobás és 3 szobás lakások közül válogathatsz, 30-140 négyzetméter közt. A XIII. kerületi lakópark nagy egyedisége, hogy itt az úgynevezett közösségi szolgáltatások széles skálája teszi kényelmesebbé a hétköznapokat, lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, kapcsolatépítésre vagy akár barkácsolásra. Melyek ezek? Lesz itt közösségi könyvtárral felszerelt nappali, ahol a kikapcsolódás mellett találkozók, meetingek is leszervezhetők. A nappali mintegy co-working munkahelyként is működhet, aminek része egy íróasztallal, nyomtatóval felszerelt business corner, de közös, kölcsönözhető szerszámokkal ellátott fészer is megtalálható lesz.

A lakópark a Váci úttól kőhajításnyira, a Kassák-Klapka-Angyalföldi és Apály utcák által határolt területen helyezkedik el, így egyéni- és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető, a város szíve bringával, gördeszkával vagy elektromos rollerrel nem is távolság. A családosok is lesétálhatnak Duna partra, a Lehel térhez pedig akár gyalog is elsétálhatunk (a Lehel Csarnok így 13 perc alatt elérhető).

A Kassák Passage, elhelyezkedése révén tehát egyesíti magában az ideális lakópark követelményeit, a sport és a szabadtéri kikapcsolódások szerelmeseinek pedig a Városliget és Margitsziget kínálta szabadidős tevékenységek, az említett, karnyújtásnyira elérhető széleskörű szolgáltatások, valamint a csendes és modern környezet verhetetlen ajánlattá teszi a projektet.

Mind a családosok, mind a fiatalok, párok számára a kényelem Mekkája ez: minden lakáshoz ingyenes, Smart Home alapcsomagban érkeznek a legfontosabb okos-eszközök: a központi egység, a fűtésszabályozás, valamint egy okos dugalj. Sőt, tovább bővíthető az okos-megoldások köre a Smart+ csomaggal, melyben többek között világítás- és fényerő-szabályozás, nyitásérzékelő, klímavezérlő, okos gomb és zár, de akár kézmozdulat- és hangvezérlés is igényelhető.

Ne felejtsük, hogy a fenti ház mellett kaphatók még lakások a Kassák Residence projektben is, melyek nagy előnye, hogy már költözhetők, bár a ház népszerűsége miatt a Kassák Passage projektben még nagyobb választékban elérhetők a lakások.

A cikk a lakópark beruházójának támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)