Jó áron: nagy lehetőségek a 3-as metró mentén

Lakásvásárlás előtt érdemes mérlegelni, sok esetben a “kész” helyett ugyanis egy felújtandó, de jó helyen lévő ingatlannal sokkal jobban járunk. Ráadásul ezeket a lakásokat később a saját ízlésünk szerint formáljhatjuk. Hoztunk néhány jó lehetőséget a 3-as metró vonaláról.
A mai lakás árak mellett érdemes elgondolkozni, hogy vajon nem éri-e meg jobban olyan lakást venni, ami egy kis felújításra szorul, de jó helyen van, mint egy tökéletes állapotban lévő, de esetleg kevésbé jó elhelyezkedésű, adottságú, erős kompomisszumokkal terhelt lakást. Mert alapszabály: minden ingatlan felújítható, de az adottségait, azaz a tájolását, helyét, épületen belüli szintjét nyilván nem tudjuk megváltoztatni. Azaz például bármennyire is látványosan felújítva kínálnak egy északi tájolású, szuterén lakást a város szélén, az mindig is egy napot nem kapó szuterén marad, messze mindentől…

Tehát a felújítás nem könnyű, nem olcsó, de mégis remek alternatíva. Nem csak spórolhatunk vele, de hatalmas előnye, hogy ugyanúgy a magunk ízlésére is formálhatjuk az új otthonunkat, mintha drága újlakást választanánk. Ebben a válogatásban most hoztunk néhány felújítandó lakást jó elhelyezkedéssel, méghozzá az M3-as metró vonaláról.

Válogatásunk első tagja, csupán pár percre található az M3-as metró Pöttyös utcai megállójától. A 2. emeleten található egy szobás lakáshoz egy udvarra néző erkély is tartozik. Ideális első lakásnak, de befektetésnek is kiváló lehetőség.

Ez a IX. kerületi lakás is az egyék dél-pesti metrómegálló közelében helyezkedik el. A lakás 2 szobával, kádas fürdőszobával és egy világos konyhával rendelkezik, valamint erkély is tartozik hozzá.

Szintén a Pöttyös utcai megállótól pár lépésre található az alábbi 53 négyzetméteres, erkélyes lakás. A két külön nyíló szobával rendelkező lakás alkalmas lehet kiadásra is és a kilátás is szép a budai hegyekre.


A 9. kerület frekventált, belső részén, ugyancsak a 3-as metróhoz közel, eladó ez a 44 nm-es, 2 szobás lakás, mely könnyen amerikai-konyhás nappali + 2 hálószobássá alakítható, jelenleg két nagy szobával rendelkezik.

Klinikák metrómegállónál található ez az nappali és két hálószobás, 77 m2-es lakás, méghozzá a “jobbik” IX. kerületi oldalon. Tökéletes választás azoknak, akik a metró közelében, de nem teljesen a belvárosban szeretnének élni, illetve azoknak, akik kiadásra keresnek több szobás lakást, méghozzá látványosan fejlődő, felértékelődő környéken.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)