Budai elegancia: felsőkategoriás lakások az elit lakóhelyéről

Egy szép lakás Buda valamely sztárkerületében sokak álma, és végülis kinek ne lenne vonzó a jó levegő, a csodás panoráma vagy a villaépületek elegáns lakásai? Hoztunk néhány felsőkategóriás lakást Budáról.

Egy elegáns lakás Budán mindig is nagy presztízzsel bírt. De milyen is a klasszikus értelembe vett budai elegancia? Az biztos, hogy a panoráma vagy a nagypolgári életérzést árasztó tágas terek, esetleg nagy belmagasság elengedhetetlen jellemzője. Persze egy ilyen lakás sosem volt olcsó, az I. II. vagy a XII. kerület mindig is népszerű volt és manapság is az elit lakóhelyének számít. Most mutatunk néhány szépséget a környékről!

Törökvész legszebb található ez a páratlan panorámával rendelkező lakás, mely két generációnak is alkalmas lehet, mivel a lakás két részre van osztva. Az első emeleten egy 40 nm-es, 2 szobás lakás található nagy fürdőszobával, teakonyhával, erkéllyel. Míg a másodikon elhelyezkedő lakás belső kétszintes, teraszkapcsolatos nappalival, 3 szobával, fürdővel és szaunával rendelkezik.

Svábhegyen, a Béla király úton található egy három lakásos társasházban ez a világos, panorámás lakás.
Lakószintjén nappali, étkező, négy hálószoba, konyha, kamra és fürdőszoba van illetve, az alsó szinten tartozik még a lakáshoz egy külön bejáratú 30 nm-es lakrész is. A lakást körülölelő 85 négyzetméteres terasz alkalmas napozásra, grillezésre, akár baráti összejövetelekre.

Mártonhegyen találtuk ezt a 186 nm-es felújított nagypolgári lakást, egy négy lakásos társasház első emeletén.
A lakás négy szobával rendelkezik, melyből az egyik hálószobához kis erkély, illetve egy 10 nm-es fürdőszoba is tartozik. A hatalmas nappaliból pedig közel 40 négyzetméteres teraszra léphetünk ki, mely csodálatos panorámával rendelkezik.

Ez a Gellérthegyen épült lakás gyönyörű körpanorámával rendelkezik, kilátással a Várra, a Dunára és a Parlamentre. A lakásban jelenleg három szoba található egy légtérben, de könnyen elszeparálhatók.  A 12 méter hosszú üvegfelület páratlan kilátást biztosít, így nem csak a teraszról, a nappaliban ülve is csodálatos látvány tárul elénk.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

A következő napokban legalább két főből álló mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a magyar kórházakban.

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

© 2024 (v2.202102)