Vannak még szépen felújított panelek Dél Pesten

Pest déli része sokak kedvence, hiszen még ma is viszonylag jó áron lehet minőségi otthonokhoz jutni. Például a belvároshoz igen közel eső József Attilla-lakótelepen. Körülnéztünk errefelé, és rengeteg gyönyörűen felújított lakásra leltünk. Mutatjuk mit találtunk.

Pest belvárosától kissé délre a lehető legjobb helyszín talán a József Attila-lakótelep. Hatalmas zöld felületek, csendes, eléggé jó környék és nem csak boltok, hanem a 3-as metró is a közelben van, így akár negyed óra alatt a körúthoz érünk, hiszen a Corvin Negyed csak 5 metrómegálló innen!

A József Attillán, ahogy a helyiek nevezik, itt is van mindjárt ez a Csengettyű utcában épült lakás, mely eredetileg 2 + 1 szobás volt, jelenleg a félszoba össze van nyitva a konyhával, így kétszobássá lett alakítva. A hálószobából lehet kilépni a loggiára, ami a belső zöld kertre néz.

A lakás néhány éve teljes felújításon esett át, melynek keretében nyílászárók lettek beépítve, a burkolatokat és csempéket mindenhol lecserélték, új konyhabútort építettek be, és a fürdőszobát is felújították.

Ugyancsak a környéken, a Pöttyös utcai metrómegállótól mindössze 2 percnyire található ez a szépen felújított lakás, melyben 3 szoba és egy tágas konyha található. A felújítás során belsőépítész volt a tulajdonosok segítségére, így egy modern, egyedi megoldásokkal rendelkező otthon jött létre.

Errefelé található ez a napfényes, erkélyes lakás is, melyet teljesen felújítottak. A lakás egy nagy konyhával és 2 +fél szobával rendelkezik, mely frekventált, de mégis csendes helyen található, így saját részre és befektetésnek is egyaránt jó választás.

Csak valamivel távolabb a József Attillától, Kispesten kínálják eladásra ezt az 52 nm-es erkélyes lakást. amely nemrég felújításon esett át. Az otthon a Jókai utcában van: 9. emeleti, prémium kategóriás,
nagyon világos, harmonikus elrendezésű, nyugalmat árasztó és természetesen, ahogyan a képeken is látható, igényesen kialakított.

 

Ha érdekelnek további szépen felújított panellakások Budapesten, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szijjártó Péter felmondta a leckét a magyar-orosz viszony kapcsán

Szijjártó Péter felmondta a leckét a magyar-orosz viszony kapcsán

Ukrajnáról csak a legutolsó sorban, szőr mentén tárgyalt Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel. 

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

© 2023 (v2.202102)