Vannak még szépen felújított panelek Dél Pesten

Pest déli része sokak kedvence, hiszen még ma is viszonylag jó áron lehet minőségi otthonokhoz jutni. Például a belvároshoz igen közel eső József Attilla-lakótelepen. Körülnéztünk errefelé, és rengeteg gyönyörűen felújított lakásra leltünk. Mutatjuk mit találtunk.

Pest belvárosától kissé délre a lehető legjobb helyszín talán a József Attila-lakótelep. Hatalmas zöld felületek, csendes, eléggé jó környék és nem csak boltok, hanem a 3-as metró is a közelben van, így akár negyed óra alatt a körúthoz érünk, hiszen a Corvin Negyed csak 5 metrómegálló innen!

A József Attillán, ahogy a helyiek nevezik, itt is van mindjárt ez a Csengettyű utcában épült lakás, mely eredetileg 2 + 1 szobás volt, jelenleg a félszoba össze van nyitva a konyhával, így kétszobássá lett alakítva. A hálószobából lehet kilépni a loggiára, ami a belső zöld kertre néz.

A lakás néhány éve teljes felújításon esett át, melynek keretében nyílászárók lettek beépítve, a burkolatokat és csempéket mindenhol lecserélték, új konyhabútort építettek be, és a fürdőszobát is felújították.

Ugyancsak a környéken, a Pöttyös utcai metrómegállótól mindössze 2 percnyire található ez a szépen felújított lakás, melyben 3 szoba és egy tágas konyha található. A felújítás során belsőépítész volt a tulajdonosok segítségére, így egy modern, egyedi megoldásokkal rendelkező otthon jött létre.

Errefelé található ez a napfényes, erkélyes lakás is, melyet teljesen felújítottak. A lakás egy nagy konyhával és 2 +fél szobával rendelkezik, mely frekventált, de mégis csendes helyen található, így saját részre és befektetésnek is egyaránt jó választás.

Csak valamivel távolabb a József Attillától, Kispesten kínálják eladásra ezt az 52 nm-es erkélyes lakást. amely nemrég felújításon esett át. Az otthon a Jókai utcában van: 9. emeleti, prémium kategóriás,
nagyon világos, harmonikus elrendezésű, nyugalmat árasztó és természetesen, ahogyan a képeken is látható, igényesen kialakított.

 

Ha érdekelnek további szépen felújított panellakások Budapesten, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Reagált a bántalmazási vádakra, holnap reggel 10-kor pedig a főügyészségre megy.

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

Még egy fekete pontot elkönyvelhet Magyarország

Még egy fekete pontot elkönyvelhet Magyarország

Jelentős eltérések.

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Volna egy lehetőség Putyin meggyengítésére egy szakértő szerint.

© 2024 (v2.202102)