Vannak még szépen felújított panelek Dél Pesten

Pest déli része sokak kedvence, hiszen még ma is viszonylag jó áron lehet minőségi otthonokhoz jutni. Például a belvároshoz igen közel eső József Attilla-lakótelepen. Körülnéztünk errefelé, és rengeteg gyönyörűen felújított lakásra leltünk. Mutatjuk mit találtunk.

Pest belvárosától kissé délre a lehető legjobb helyszín talán a József Attila-lakótelep. Hatalmas zöld felületek, csendes, eléggé jó környék és nem csak boltok, hanem a 3-as metró is a közelben van, így akár negyed óra alatt a körúthoz érünk, hiszen a Corvin Negyed csak 5 metrómegálló innen!

A József Attillán, ahogy a helyiek nevezik, itt is van mindjárt ez a Csengettyű utcában épült lakás, mely eredetileg 2 + 1 szobás volt, jelenleg a félszoba össze van nyitva a konyhával, így kétszobássá lett alakítva. A hálószobából lehet kilépni a loggiára, ami a belső zöld kertre néz.

A lakás néhány éve teljes felújításon esett át, melynek keretében nyílászárók lettek beépítve, a burkolatokat és csempéket mindenhol lecserélték, új konyhabútort építettek be, és a fürdőszobát is felújították.

Ugyancsak a környéken, a Pöttyös utcai metrómegállótól mindössze 2 percnyire található ez a szépen felújított lakás, melyben 3 szoba és egy tágas konyha található. A felújítás során belsőépítész volt a tulajdonosok segítségére, így egy modern, egyedi megoldásokkal rendelkező otthon jött létre.

Errefelé található ez a napfényes, erkélyes lakás is, melyet teljesen felújítottak. A lakás egy nagy konyhával és 2 +fél szobával rendelkezik, mely frekventált, de mégis csendes helyen található, így saját részre és befektetésnek is egyaránt jó választás.

Csak valamivel távolabb a József Attillától, Kispesten kínálják eladásra ezt az 52 nm-es erkélyes lakást. amely nemrég felújításon esett át. Az otthon a Jókai utcában van: 9. emeleti, prémium kategóriás,
nagyon világos, harmonikus elrendezésű, nyugalmat árasztó és természetesen, ahogyan a képeken is látható, igényesen kialakított.

 

Ha érdekelnek további szépen felújított panellakások Budapesten, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)