Egy lakás, rengeteg lehetőség Lipótvárosban

Amikor lakást keresünk, pontosan tudjuk, hogy mekkora, hány szobás, milyen elosztású lakást szeretnénk. Aztán ahogy telnek az évek, más életszakaszba érünk, változnak az igényeink is, és azt vesszük észre, hogy ideje új otthont keresnünk. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne, ha találnánk egy olyan ingatlant, mely képes folyton változó igényeinkre reagálni. Mutatunk ezúttal egy luxus ajánlatot a Lipótvárosban. 

Elvétve persze, akadhatunk olyan lakásra, mely viszonylag könnyen átalakítható, de olyan egyedülálló ingatlant, ami osztható, összenyitható, bővíthető, nagycsaládosoknak, két generációnak, lakás + vállalkozásnak, saját lakásnak és kiadásra is ideális már tényleg nehezen találunk.

Mi most rábukkantunk egy ilyen nagyszerű lehetőségre, ami ráadásul remek helyen van a Lipótvárosban – a most megújult József Nádor téren (lásd a fenti képet) -, és a magas emeleti otthonból a panoráma is fantasztikus.

Nézzük tehát először is a helyet. Az V. kerületi lakás, az említett József Nádor téren helyezkedik el, gyakorlatilag a város szívében, ahonnan minden könnyen elérhető, minden közel van. Egy olyan épületben, amely a hozzátartozó gyalogos köznek köszönhetően a József Nádor térről és az Erzsébet térről is könnyen megközelíthető.

A társasház liftes, jó állapotú, az egyedi kialakítású, U-alakú lakás a tetőterében kapott helyet, és két bejárattal is rendelkezik. Bár a lakás forgalmas helyen van, az U-alaknak köszönhetően ide a forgalom zajából már semmi nem ér el, a tető hajlásszöge pedig 75%-os, így a nettó 155 nm-es alapterület helyett, a teljes, 186 nm-es bruttó alapterület jól kihasználható, sőt akár 40-45 nm-en galériával vagy új szinttel is bővíthető!

A már önmagában is tágas lakás ideális nagycsaládosoknak, nemcsak méretéből adódóan, hanem mert tényleg minden közel van, ha iskolába, óvodába vagy bárhova kell vinni a gyerekeket. És két bejáratának köszönhetően épp ennyire ideális kétgenerációnak, így költözhetünk idős szüleinkkel, vagy ha az első gyermek, kirepül, akár a szomszédunk is lehet.

De ha minden gyermek messzebbre költözik, az ingatlan akkor is remekül kihasználható, hiszen a másik lakást leválasztva akár ki is adhatjuk, vagy saját vállalkozást, irodát is kialakíthatunk benne, így azoknak is ideális, akik otthonról szeretnének dolgozni.

Az ingatlan jelenleg össze van nyitva, déli oldala felújított, itt az összes vezeték és a burkolatok cseréje is megtörtént, de a vezetékek az északi oldalon is újak. Mindkét oldalnak külön fürdőszobája és két külön WC-je van, az egyik oldalon konyha, a másik oldalon egy új konyha számára előkészített kiállások találhatók. A közművek mindkét lakásban külön mérőórákkal mérhetők, külön fűtés is van, mindkét oldal légkondícionált.

Az egyik oldalon egy tágas nappali és egy nagyobb hálószoba, a másik oldalon szintén tágas nappali és 2 kisebb hálószoba kapott helyet, így az átalakítási lehetőségek száma szinte végtelen. A lakás ablakai a József Nádor térre néznek, páratlan panorámával, van ahonnan a Mátyás templom tornya, van ahonnan a Parlament vagy a Citadella látszódik.

A cikk a lakás értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Magyarországnak is rosszul jöhet az uniós szankciópolitika felerősödése.

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

© 2024 (v2.202102)