Megújult városnegyed, jelentős felértékelődés

Az elmúlt években szinte újjászületett az immár metrómegállóval ellátott Rákóczi tér és környéke. Annak, aki a belvároshoz közel keres lakást, érdemes itt szétnéznie. A kiváló közlekedés mellett már hangulatos parkot és szuper lakásokat is találni errefelé, ráadásul jóval kedvezőbb áron, mint a belváros valamely felkapott utcájában. Mi is itt találtunk egy kitűnő adottságokkal rendelkező lakást, amely további felértékelődés elé nézhet.

A Rákóczi tér és környékéről elmondhatjuk, hogy Budapest azon részei közé tartozik, mely a legnagyobb átalakuláson ment keresztül az elmúlt években. Az egykor még rossz hírű tér mára a belváros egyik legkellemesebb környékévé alakult át, köszönhetően a 4-es metró új állomásának és az annak megépültét követő fejlesztéseknek, fejlődésnek. A további felértékelődés tehát nagyon valószínű.

Az alaposan megszépült tér kellemes parkkal, dísztóval és számtalan kedves vendéglátóhellyel várja az ideérkezőket. Emellett persze az sem elhanyagolható, hogy a metró mellett a 4-6-os villamos egyik megállója is itt található, így tömegközlekedés szempontjából is elképesztően jól ellátott környék. Errefelé, a szűken értelmezett belváros peremén, pedig akár jobb áron juthatunk hozzá egy szép lakáshoz, mint egy beljebb eső utcában. Ráadásul itt még mindig számíthatunk értéknövekedésre!

Itt a Rákóczi tér mögött, a Víg utcában találtuk ezt a 4. emeleti lakást, mely elhelyezkedésének köszönhetően rendkívül világos. A lakás elosztása nagyszerű, a nappali egy légtérben található az étkezővel, illetve a minden jól felszerelt konyhával, így tágas, kellemes teret kapnak a lakók. Ezen kívül még két hálószoba, kádas fürdőszoba és kamra található az így összesen 67 négyzetméteres frissen felújított lakásban.

A nappaliból az öt négyzetméteres erkélyre léphetünk ki, mely utcára néz, de kellemes nyugodt helyet biztosít akár a reggeli kávé elfogyasztására, akár a délutáni kikapcsolódásra. Bár a lakás rendkívül világos, a pihenés is biztosított, hiszen klímával és minden szoba redőnnyel felszerelt.

A társasház környékén minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, de a kiváló közlekedési kapcsolatok a gyors és könnyű tömegközlekedést is lehetővé teszik a város minden pontjára. Tökéletes választás azoknak, akik a belváros környékén keresnek maguknak igényes otthont, vagy befektetési célból vásárolnának egy könnyen kiadható, magas hozamot biztosító ingatlant.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)