Hévízen is lehet befektetése anélkül, hogy elhagyná a fővárost

Aki ingatlanba fektetné a pénzét, elsősorban a fővárosban gondolkozik, pedig a Balatonon vagy például Hévízen is remek lehetőségeket találni. Egy ingatlannal azonban foglalkozni kell, berendezni, karbantartani, bérlőket keresni, így nyilván sokkal kényelmesebb inkább helyben befektetni a pénzünket. De mi van, ha valaki ezeket a gondokat leveszi a vállunkról?

Üdülőhelyen ingatlant vásárolni akár saját célra, akár befektetésnek akkor van értelme, ha van időnk rendszeresen odautazni, vagy ha ismerünk valakit a környéken, akire nyugodtan rábízhatjuk az ingatlan karbantartásával, kiadásával járó feladatokat.

Szerencsére mára ezt sok beruházó felismerte, így akadnak olyan új építésű projektek, ahol a fejlesztő ezeket a feladatokat helyettünk átvállalja. Mi is találtunk egy ilyen beruházást, méghozzá a Hévízi-tó partján, ahol különösen megéri befektetni, hiszen 365 napból áll a szezon.

Természetesen, ha már befektetés céljából keresünk lakást, akkor az sem mindegy, hogy milyet választunk. Fontos, hogy jó helyen legyen, és nem csak elhelyezkedését, hanem méretét, elosztását tekintve is olyan legyen, amilyet a bérlők keresnek.

Hévízre a legtöbb turista Németországból érkezik, ezért a legjobb befektetés egy olyan lakás, mely az ő igényeiknek megfelel és a város központjában, a tó közelében található. A németek jellemzően belső kétszintes lakásokban élnek, náluk ez már-már életformává vált, így Magyarországon is ezt a lakástípust keresik. Nálunk azonban épp ebből van a legkevesebb, és Hévízen sem jellemző különösebben.

Mi azonban most találtunk egy projektet, amelyben nemcsak, hogy belső kétszintes lakásokat kínálnak, ráadásul a Hévízi-tó közelében, de még a lakáskiadással kapcsolatos teendőket is teljes mértékben leveszik a vállunkról. Ezekre a lakásokra ráadásul még csak várnunk sem kell, hiszen már felépültek, és igény szerint akár teljes berendezéssel is kérhetjük, így akár a kulcsok átvétele után már másnap kiadhatjuk őket.

A Lotus Residence lakásai 6 lakásos társasházakban, a város fő utcájának számító Széchenyi utca és a „kék templom” mögött helyezkednek el egy csendes zsákutcában. A második, azaz legfelső szinten található lakások nemcsak belső kétszintesek, hanem penthouse jellegűek, nagy panorámás terasszal rendelkeznek.

Minden társasház tetején két ilyen lakás található, egyik dél-keleti tájolású terasszal, napimádóknak, a másik észak-keleti terasszal, azoknak, akik nyáron, napközben is szívesen kiülnének a teraszra. A lakások nappali + 2 hálószobával, 2 fürdőszobával rendelkeznek, nappalijukat L-alakban öleli körbe a tágas terasz.

A társasházak liftesek, minden lakásban padlófűtés és elektromos redőnyök találhatók, a klíma és a riasztó kiállásokat is kiépítették. A hálószobák kőris faparketta, a többi helyiség természetes márvány burkolatot kaptak. Minden lakáshoz saját, ingyen parkolóhely tartozik.

A lakások közül néhányat már berendeztek, ezek közül van amelyikben már bérlő is lakik, így különösen kedvező lehetőség egy ilyen ingatlan megvásárlása, de bármelyik lakás választása esetén átvállalják a kiadás és a karbantartás feladatait, amennyiben a tulajdonos ezt igényli.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)