Még van időd beszerezni egy kandallót!

Legyen szó egy nagypolgári luxuslakásról, vagy egy modern kislakásról, minden otthont meghittebbé varázsol egy kandalló. Még éppen időben vagyunk, hogy a hideg őszi esték előtt mi is beszerezzünk egyet. Mutatunk néhány nagyon szép lakást, még szebb kandallóval.

Bár mostanság újra kisütött a nap, azért egy hűvös, esős őszi napon mindenki álmodozott már arról, milyen jó lenne teával a kezében a kandalló előtt ücsörögni. Eláruljuk: még nem késő beszerezni egy mutatós darabot a lakásba, mielőtt megérkezik a hideg ősz. Szerencsére ma már számtalan lehetőség közül válogathatunk, a hagyományos daraboktól kezdve az egészen modern letisztult látványkandallókig minden megtalálható. És természetesen a lakásokba is jó néhány típus gond nélkül beszerelhető. Az biztos, hogy bármilyent is választunk, otthonunkba igazi meghittséget és jó hangulatot csempészünk vele a hidegebb napokra.

Például ebben az V. kerületi luxuslakásban is remekül mutat egy hagyományos stílusú kandalló, amely még elegánsabbá teszi a letisztult, nagypolgári enteriőrt.

Különleges hangulatot teremtettek ebben a Lónyay utcai lakásban is egy gyönyörű fa tüzelésű kandalló beépítésével, melyhez még egy kis padkát is hozzáépítettek.

Ennek a gyönyörű egri lakásnak, melyet belső építész és iparművész együtt alkotott meg, igazi ékköve ez a rusztikus bioetanol kandalló.

Nem csak hagyományos stílusú kandallókat találunk, egy modern akár minimál stílusú otthonban is tökéletes mutat egy szép kandalló.

Ebben a Lovag utcai lakásban üveghátfallal rendelkező bioetanol látványkandalló került beépítésre, mely tökéletesen harmonizál a lakás modern stílusával.

Ha tehát nincs lehetőségünk hagyományos kandalló megépítésére, választhatunk nem csak bioethanolos, de akár egy ilyen elektromos látványkandallót is, mint ebben a terézvárosi lakásban is tették.


© 2021 (v2.202102)