Remek áron: új ikerházak Pesten

Sokan kerülik az ikerházak vásárlását, pedig kedvezőbb áron juthatunk hozzájuk, mint egy önálló családi házhoz; és ma már nagyon igényes kivitelben találhatunk új építésűeket, például Budapest valamely külső kerületében. Mutatunk Dél Pestről és Mátyásföldről is igényes példákat.

Még mindig sokan félnek az ikerházak megvételétől, pedig a manapság újonnan épülő ikerházak köszönőviszonyban sincsenek a hagyományos, réges-régi kocka ikerházakkal. Ezek az ingatlanok ma már úgy épülnek, hogy a lehető leginkább elszeparált módon- például a garázs által összekötve-, külön bejárattal, saját kertrésszel rendelkezzenek. Érdemes tehát körülnéznie az ikerházak piacán annak, aki mondjuk a fővárosban, nyugodt környezetben szeretne családi házba költözni. A családi ház minden előnyével, mégis sokkal kedvezőbb áron juthatunk hozzá egy ilyen ingatlanhoz, ha hajlandók vagyunk osztozkodni egyetlen közös ponton, akárcsak garázsfalon.

Pestszentimrén épül ez az ikerház, melynek mindkét fele eladó. A két ikerfél jól elszeparált egymástól, külön kapubejárattal rendelkeznek és ez esetben is a garázsnál érnek egybe. Mindkét rész egyenként 270 négyzetméteres telekkel rendelkezik, a lakóterek pedig ideális méretűek, 130 nm-esek. A garázsok mellett, a földszinten előszoba, fürdőszoba, étkezős konyha, tágas nappali és tároló kerül kialakításra, míg az emeleten 3 szoba, fürdőszoba és gardrób vagy háztartási helyiség kap helyet. Mindkét félben elektromos, modern fűtésrendszer kerül a mennyeztre, mely láthatatlan és olcsóbb fűtési költséget eredményez a gázfűtéssel szemben.

Hasonlóan jó adottságokkal rendelkezik ez a Szemeretelepen épült kétszintes ikerház, melynek mindkét szeparált, külön bejáratú fele eladó. Mindkét fél 140 nm-es, amihez 350 négyzetméteres telek tartozik. A földszinten nappali, étkezős konyha, tároló és garázs kap helyet, a nem tetőtéri emeleten pedig további 4 hálószoba és egy fürdőszoba van. Akárcsak az előző háznál, a fűtést itt is modern energiatakarékos infra fűtő filmmel oldják meg.

A XVI. kerület családi házas övezetében épül az alábbi ikerház. Az 150 négyzetméteres ikerházfélhez erkély és terasz is tartozik. A földszinten teraszkapcsolatos nappali-étkező-konyha helyiség, fürdőszoba, mosókonyha, garázs és két szoba, az emeleten további négy szoba kerül kialakításra, melyből 2 erkélyes. A háztól a kötött pályás HÉV megállója pár perces séta, ahonnan a szűken vett belváros minden napszakban hozzávetőleg fél óra alatt, kényelmesen elérhető. Autóval pedig az M0-ás kínál kiváló közlekedési lehetőséget.

Ha érdekelnek további ikerházak Budapestről, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Reálértéken 150-200 milliárd forinttal csökkent az agrárhitelek állománya a bankszektorban a szántóföldi növénytermesztés, főleg az egyéni gazdaságok nehézségei miatt.

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

© 2024 (v2.202102)