Balaton: Jövőre már saját strandot akarok!

Vége a nyárnak, és immár nosztalgikus hangulatban gondolhatunk vissza a nyaralásra. Már ha jól sikerült. De ha gondjaink voltak a szállásfoglalással, vagy később magával a szállással is, akkor bizony elgondolkozunk azon, hogy jövőre talán elkerülhetnénk ezt a hercehurcát, ha lenne egy nyaralónk a Balatonon. Ha pedig a strandra való lejutás és bejutás fárasztó és körülményes napi feladatáról sincsenek szép emlékeink, akkor az is megfordulhat a fejünkben, hogy ha már nyaraló, legyen közvetlen vízparton!

A Balatonon azonban még a vízparttól távol eső ingatlanokat is erős árban kínálják, a saját stranddal rendelkező nyaralókhoz pedig még drágán is nehéz hozzájutni. De mi lenne, ha mi most azt mondanánk, hogy mégis lenne egy kedvező lehetőség? Méghozzá akár 14 millió forint körül is lehetne egy saját apartmanunk, egy saját vízparttal rendelkező lakóparkban, Balatonberényben.

Balatonberény az egyik legkellemesebb és legkevésbé zsúfolt Balaton-parti település, Keszthely mellett található, de sokkal nyugodtabb és csendesebb, mint a mindenki által széles körben ismert tipikus balatoni nyaralóhelyek. Pihenéshez tehát ideális, mégis elég közel van Keszthelyhez ahhoz, hogy bármikor odalátogassunk, ha a nyüzsgést hiányolnánk.

Itt, egy hatalmas, ősfás, vízparti telken épülnek a StrandPark ingatlanfejlesztési projekt II. ütemének apartmanjai, melyeket akár 14 millió forint vételár környékén is megvásárolhatunk, ami egy fővárosi lakás árának csak a töredéke.

Így nemcsak a nyarakat, hanem akár a hétvégéket is a Balaton partján tölthetjük, és attól sem kell félnünk, hogy az apartmanunk ősztől-tavaszig kihasználatlanul áll majd, hisz egy kirándulás, egy hévízi vagy zalakarosi fürdőzés, vagy egy téli korcsolyázás kedvéért bármikor idelátogathatunk.

A társasház saját strandja pedig mindössze néhány lépésre van az épülettől, így akár éjszakára is kint hagyhatjuk a strandcuccokat, mivel nem idegenekkel, hanem kizárólag a társasház többi lakójával osztozunk a hatalmas területen. Sok más új építésű projekttel ellentétben pedig, itt nemcsak az építkezés befejeztével kezdenek el fákat ültetni, hanem a beruházás már eleve egy ősfás parkban létesül, így nemcsak a napimádók élvezhetik a vízparton töltött időt már az első perctől fogva, hanem azok is, akik inkább az árnyékot kedvelik.

Kisgyermekkel is remek lehetőség itt egy apartmant vásárolni, hiszen a kicsiket az udvaron játszótér és gyermekmedence is várja, sőt szinte egyedülálló szolgáltatásként gyermekfelügyelet is igényelhető. A projekt apartmanjai pedig ráadásul kis kiegészítéssel akár az új Babaváró Hitelből is megvásárolhatóak, ha valaki ezt az összeget inkább befektetné születendő gyermeke számára.

Márpedig a StrandPark Üdülőközpontban egy apartman kiváló befektetési lehetőség, még akkor is, ha évente csak pár hetet van lehetőségünk itt tölteni, hiszen a maradék időben kiadhatjuk, de azért is, mert ezek az ingatlanok már csak elhelyezkedésükből adódóan is értékállóak maradnak.

A vízparti elhelyezkedés pedig már önmagában is biztos garancia arra, hogy az ingatlant könnyű lesz majd kiadni, de ha ezzel sem akarunk bajlódni, akkor a társasház üzemeltetői igény szerint teljes körű bérbeadási szolgáltatást is nyújtanak számunkra. Az apartmanok fenntartása pedig – az igénybe vehető szolgáltatások okán – nemcsak kényelmes, hanem gazdaságos is, hiszen az egyedi fűtés és az egyedi melegvíz távolról – wifi segítségével – vezérelhető, valamint az apartmanok egyedi mérőórával rendelkeznek, így biztosan nem kell a szomszédaink helyett is nekünk fizetni fogyasztásukat.

Mindebből már nem nehéz kiszámolni, hogy az éveken át szállásért kifizetett összegek helyett mennyivel gazdaságosabb inkább egy ilyen kiváló ár/érték arányú apartmant vásárolni a StrandPark projektben, és mennyivel kényelmesebb is, mint minden évben a szállásfoglalással bajlódni.

Érdemes azonban sietni, hiszen az apartmanok közel 75 %-a már az értékesítés megkezdését követő négy hónapban elkelt, és aki még időben lép, az akár már jövő augusztusban egy saját stranddal és saját parkkal is rendelkező lakóparkban élvezheti az általában csak szállodázáshoz kapcsolódó kényelmet.

A cikk a StrandPark ingatlanfejlesztőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Volna egy lehetőség Putyin meggyengítésére egy szakértő szerint.

Megjöttek a napelemek, lendületet kapnak a konzervek

Megjöttek a napelemek, lendületet kapnak a konzervek

Jelentős beruházás hajtott végre a nyírmeggyesi Parment Kft. 

Ütötték a forintot, meg is lett az eredménye

Ütötték a forintot, meg is lett az eredménye

Lemaradt a forint.

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Reálértéken 150-200 milliárd forinttal csökkent az agrárhitelek állománya a bankszektorban a szántóföldi növénytermesztés, főleg az egyéni gazdaságok nehézségei miatt.

© 2024 (v2.202102)