Angyalföld: nívós új lakások, nem csak befektetőknek!

Most hatalmas kedvezménnyel, remek konstrukcióval juthatunk hozzá Angyalföld egy-egy új lakásához. Mutatunk egy kiemelkedő minőségű, de jó árú lakásokkal hódító, már épülő társasházat.

Egy csöppet sem véletlen, hogy a XIII. kerület, illetve Angyalföld városrésze olyan népszerű Budapesten. A Váci út irodái, a remek – immár a felújított 3-as metróval is megtoldott – közlekedési kapcsolatok, a kitűnő bolti és intézményi ellátottság, és a gyönyörű, zöld kertvárosias rész mind-mind e kerület mellett szólnak.

Nem csoda, hogy ez a városrész a befektetők és az igényes lakók számára egyaránt az egyik legideálisabb választás. Talán a legnagyobb lakáspiaci áremelkedést, illetve az egyik legjobb hozamot biztosította az elmúlt években Angyalföld. És ez az egyik legkellemesebb környék is egyben mind a fiataloknak, mint a fiatal családoknak, és természetesen az idősebb generációknak is. Ha pedig ennyi minden egyben van, már csak álmaink lakását kell megkeresni a kerületben.

Az új építésű lakóházak közt böngészve akadtunk rá erre a friss lehetőségre, amely – és egyre ritkább lesz az ilyen – még a szuper-kedvezményes, öt százalékos áfával vásárolható meg ez év végéig! Pontosabban olyan egyedi fizetési ütemezésre van lehetőség, amellyel – törvényesen és szabályosan – maximálisan kihasználható lesz a csupán ez év végéig érvényes, igen jelentős lakásáfa kedvezmény. A dolog lényege, hogy akár 16 százalékos, az értékesebb lakásoknál akár 13 millió forintot jelentő kedvezményt a 2019-es befizetés arányának függvényében biztosítja a környéken nem kevés referenciával rendelkező beruházó. Nem árt tehát sietni, hogy a vásárlási szándékból döntés legyen, mert a kedvezményes lehetőségről decemberig dönteni kell!

Szerencsére tehát olyan projektről van szó, amely nem előzmények nélküli, így például már az új szomszéd társasház, a Kucsma utca 12. szám alatt is kiváló referenciát jelent, mi több: a Kucsma utcában a beruházónak immár ez az ötödik(!) társasháza lesz. A 10-es, 13-15-ös és a 11-es szám alatt is ugyanez a beruházó építette a remek kis utca szép, nívós társasházait. Így hát a minőség mellett az is visszavonhatatlanul megerősítést nyer, hogy a beruházó stabilan, pontosan teljesíti vállalásait, hiszen a három darab, teljesen elkészült házát már minden lakó boldogsággal és megelégedettséggel lakta be, míg a negyedikben is már csak néhány lakás keresi teljes értékű életre vágyó, igényes tulajdonosát.

A legnagyobb lehetőség pedig a várható, gyors felértékelődésben rejlik: mire jövő év végére elkészülnek a Kucsma 14 lakásai, addigra feltehetően jóval többet fognak érni, mint most! És nem csak az áfa növekedése, hanem a környék folyamatos felértékelődése miatt is.

Ez a városrész pedig remekül megközelíthető nem csak autóval, de kötött pályás villamosokkal vagy buszokkal is. Az épülő társasháztól pár percre van a 12 és 14-es villamos megállója, valamint a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói. Sétatávolságra, 8 percre van az Angyalföld vasútállomás is, ahonnan a Nyugati és az Esztergom közt – Óbuda érintésével – járó zónázó, elővárosi vonatok érhetőek el. Ezen felül a környék infrastruktúrája kiemelkedő, hiszen pár száz méteren belül találhatóak óvodák, iskolák, játszóterek, bevásárlási és sportolási lehetőségek, mint például az Oxygén wellness; sőt az utca sarkán van a híres-neves Vanilin cukrászda is.

Fontos az is, hogy a Kucsma 14 társasház nem egy átlagos lakótömb, hanem egy élhető, szerethető, nyugodt és derűs ház: mindössze 22 lakást tartalmaz és egy irodahelyiséget, így közvetlen, harmonikus és meghitt viszonyt ápolhatnak egymással lakók. Természetesen lesz minden lakáshoz megvásárolható teremgarázs beálló és tároló, a lift pedig az összes szinten, egészen a parkolóktól a 4. emeletig fog járni. Ebben a nívós kategóriában a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat jár, az emeleti lakásokhoz pedig erkély; sőt, a legfelsőbb szinten tetőterasz is lesz. A kellemes, modern lakások mérete 39 m2-től 126 m2-ig terjed, így változatos kínálatból lehet válogatni. Egy szó, mint száz, irány a Kucsma utca, fedezze fel még ma ezt a nyugalmas, kiegyensúlyozott környéket!

A cikk a lakások értékesítőjének támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)