Nagyon jó áron is akad jó minőség Pesten

Aki új építésű, budapesti, jó közlekedésnél található, de nem belvárosi lakást keres, az döbbenten tapasztalhatja, hogy jellemzően akár 800-900 ezer forint közt is lehet a legtöbb jó adottságú, új építésű lakás négyzetméterára. Mi most azonban ennél jelentősen jobb áron egy kiváló elhelyezkedésű lakóparkra bukkantunk Dél Pesten, Kispest mellett. Már 30 milliótól egy szobás 40 nm-es, 36,3 milliótól pedig kétszobás 54 nm-es új lakás is kapható itt!

Pesten, a város déli részének egyik legkellemesebb helyén, Kispest határán, a XVIII. kerület városhoz igen közel eső, kötött pályás közlekedéssel is nagyon jól ellátott, mégis csendes és nyugodt részén gyönyörű, kertvárosias környezetben korábban két lakópark épült, de ebben a tömbben most készül – és pár hónapon belül készen is lesz – a harmadik, viszonylag kis lakásszámú társasház.

Sokan gondolják, hogy a XVIII. kerület a belvárostól messzebb esik. Igen, van ennek a kerületnek több, messzebb eső része is, de rengetegen elfelejtik, hogy e hatalmas kerületnek van egy, a városhoz kilométerben és percben is sokkal közelebb eső része, a Liptáktelep nevű kerületrész. Mi most erre kerestünk új lakásokat, és ráleltünk a Benedek 9 lakóparkra.

Azon túl, hogy a legtöbb intézmény, bevásárlási lehetőség közel van, a Határ úti 3-as metró megálló is mindössze negyed óra a közösségi közlekedéssel; ráadásul a kötött pályás 50-es villamossal. Ez azt jelenti, hogy ez a hét megálló a reggeli és a délutáni csúcsban sem több idő, mint máskor!

És akkor még egy tipp: mehetünk akár a modern elővárosi vasút Kispest megállójából is Kőbánya, Zugló, vagy a Nyugati Pályaudvar felé. Az előbbiek 9 és 14, de az utóbbi is mindössze 22 perc vonattal!

Magyarán a pesti belváros ide sokkal közelebb van, mint például számos olyan budai vagy újpesti helyszíntől, ahol ráadásul jóval-jóval drágábbak 700-800 ezer forintos négyzetmáterártól indulnak az új építésű lakások. Ezek ráadásul sok esetben nem is olyan csendes és nem olyan nyugodt helyen vannak, mint az a gyöngyszem, amelyre most találtunk rá.

A Benedek9 lakópark tehát az Üllői út Kispest felőli végéhez közel található. Nem messze a Lajosmizsei sorompótól és a közeli nagy CBA Remiz üzletháztól. De a ház azért is jó helyszín, mert Kispest és Pestszentlőrinc központjától egyaránt éppen csak pár-pár villamosmegállóra van – azaz mindenhez közel épül. Ráadásul zöld, kertvárosi, jó környezetben. Ahogy említettük: két, nemrég épült, minőségi lakóparkkal egy tömbben.

Az új, 36 lakásos épület hatalmas előnye a remek elhelyezkedése és ára mellett, hogy majdnem készen is van! Jövő tavaszra már mindenképpen költözhető lesz, így nem kell 1-1,5 vagy akár 2-2,5 évet is várni arra, hogy végre beköltözhessünk álmaink otthonába. Van itt kisebb, ráadásul kertkapcsolatos garzonlakás, nagyobb, sokgyermekes családoknak alkalmas lakás és a többség által keresett másfél-két szobás otthon is.

A társasház egy 3000 m2-es telekterületen épül, földszint + 4 emelet kialakításban (természetesen lifttel), összesen 36 lakással. A legkisebbek a 39 m2-es egyszobás garzonok, a legszélesebb otthonkínálatot a nappali + hálós kialakítású 45-55 m2-es lakások képezik, míg a legnagyobb ingatlanokban a nappali mellet 2 további szoba is megtalálható lesz, ezek 65-90 m2-esek. Fontos, hogy az összes emeleti lakóingatlan erkélyes kialakítású, a földszintiek pedig – a terasz mellett – saját, a lakástulajdonos által kizárólagosan használható kerttel is rendelkezni fognak.

Lényeges, hogy a benapozottság is nagyon jó: a nappali-konyha-étkező helyiségek jellemzően DNy-i tájolással bírnak, míg a hálók K-i vagy Ny-i tájolásúak. A biztonságos parkolást a telken belül, közvetlen a ház alatt, illetve mellett megépítésre kerülő 36 udvari beállóhely biztosítja, míg az épület földszintjének részeként kerül kialakításra az összesen 18 darab tároló helyiség.

A cikk megjelenését az ingatlanok értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)