Prémium új lakás Budán, a belvárostól csak néhány percre!

Aki Budán, annak valamely elegáns belsőbb részén, például a Svábhegy vagy az Istenhegy környékén keres otthont, jórészt régi villaépületekben találhat lakást. Igaz ezeknek megvan a maguk eleganciája, de mi van akkor, ha inkább egy modern új építésű lakásba költöznénk? Ilyen ajánlat is akad errefelé!

Sajnos Budán, annak beljebb eső részein nem egyszerű új építésű, kis lakásszámú, új vagy újszerű házakban otthont találni. Szerencsére azonban sok lakás épül mostanság, így akad erre ilyen is. Ráadásul az a darab, amire most bukkantunk rá, szép panorámával is rendelkezik, és egyúttal gyönyörű zöld környezetben van, a belvárostól mindössze néhány percre.

Az elegáns XII. kerület egyik legkedveltebb részén találtunk egy magánberuházást, mely kitűnő lehetőséget kínál azok számára, akik nagyon nívós környezetben keresnek igazi prémium lakást,  már jövő évi költözéssel.

Aki erre a környékre vágyik, ne is keressen tovább, hiszen jól frekventált helyen mégis csendes, elegáns környezetben épül ez a mindössze négy lakásos, panorámás és prémium kivitelezésű társasház, melyben már csak egy szabad lakás van. A nagy, 2300 négyzetméteres ősfás telek kellemes környezetet nyújt a leendő lakók számára, ráadásul – mint említettük – a belváros is elérhető távolságon belül helyezkedik el. A városba tartó busz megállója, illetve a kötött pályás, “dugótól független” fogaskerekű megállója is egyaránt 2-2 perc sétára található az épülő háztól!

A modern villaépület kívül és belül a mai kor elvárásaink megfelelően, a legújabb megoldásokkal épül. A társasház lakásai nagy teraszokkal, igényes üvegkorláttal, valamint háromrétegű üvegezésű nyílászárókkal felszereltek. A lakáshoz tároló, garázs és autóbeálló is egyaránt tartozik, utóbbinál előkészítik még az elektromos autó töltési lehetőséget is. A lakások fűtése és hűtése modern hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel történik, mely minden lakásban egyedileg kerül kialakításra.

Ez az eladósorban lévő, kétszintes lakás összesen 127 négyzetméteres, az alsó szinten tágas étkezős nappali, két hálószoba, fürdőszoba valamint két erkély is található. A felső szinten további 3 szoba kerül kialakításra, melyből kettő gardróbnak, illetve dolgozószobának is ideális, emellett fürdőszoba, illetve két nagyméretű terasz is megtalálható.

A villaépület egyszerre hordozza magán a budai eleganciát, mely tökéletesen illik a környezetébe, ugyanakkor mind igényt kielégítő, minőségi megoldásokkal van felszerelve, így tökéletes otthon lehet azok számára, akik e kettőt együttesét keresik.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Vagyis a 2021-es év minden egyes napján - legyen szó ünnepnapról vagy hétvégéről - 1,15 milliárd forintot irányított a sport területére.

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

A hetek óta tartó diáktüntetések egyre erőteljesebb hangon szólnak. Közben országszerte sok tanár sztrájkol. A fiatalok elvándorlására is felhívják a figyelmet. Egyik olvasónk is aggódik, most ő következik.

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Benzint legfeljebb 20 ezer, gázolajat maximum 50 ezerért forintért lehet vásárolni tankolásonként.

© 2022 (v2.202102)