Zuglói csendes idill, nagyobb családoknak is, remek közlekedésnél

Mikor gyermeket tervezünk, vagy bővül a család az egyik legfontosabb, hogy megfelelő otthont találjunk számukra. Sok fővárosban élő párnak nincs lehetősége családi házba költözni ilyenkor. Számukra hoztunk egy jó megoldást a XIV. kerületből, ilyen a megvalósult zuglói idill.

Az elegáns, sok szempontból kitűnő XIV. kerület mindig is kedvelt célpontja volt a gyermekes családoknak. A kertvárosias hangulat, a sok zöld terület, mindemellett könnyen elérhető belváros mind olyan tényező, mely fontos szerepet játszik, ha családdal költözünk.

Sokan szeretnének kertes házba költözni mikor bővül a család, azonban sajnos ez nem minden esetben lehetséges. A mindennapi ingázás, vagy éppen a belváros közeli drága családi házak arra kényszeríthetnek, hogy valami más alternatíva után nézzünk.

Az elképesztően jó közlekedési kapcsolatokkal bíró Bosnyák tér vonzáskörzetében, ugyanakkor családi házas beépítésű, kertvárosias környezetben található ez a tágas, akár 3 gyermekes családok számára is tökéletes lakás, így nem csak a kellemes környezet biztosított, hanem az említett igen jó, tömegközlekedési kapcsolatok is.

További képekért kattints a fotóra!

A három emeletes társasház legfelső emeletén elhelyezkedő tetőtéri lakás 84 négyzetméteres és 3+1 félszobával rendelkezik, így ideális otthona lehet 2-3 gyermekes családoknak. A lakásban található egy sarokkádas fürdőszoba, illetve amerikai konyhás nappalit alakítottak ki, melynek konyha része gépekkel felszerelt.

További képekért kattints a fotóra!

A lakás klimatizált, a biztonságról pedig riasztórendszer gondoskodik. A társasház nagyméretű belső és hátsó udvarral rendelkezik, utóbbira néz a lakás legtöbb ablaka.
Az ingatlanhoz – a vételárban – tartozik egy négy négyzetméteres tároló is, illetve lehetőség van két egymás melletti teremgarázs beállóhely megvásárlására vagy bérlésére.

További képekért kattints a fotóra!

Tökéletes választás azok számára, akik családot terveznek és keresik az ideális otthont hozzá, vagy akik nagyobb lakásba költöznének gyermekeikkel.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)