Zuglói csendes idill, nagyobb családoknak is, remek közlekedésnél

Mikor gyermeket tervezünk, vagy bővül a család az egyik legfontosabb, hogy megfelelő otthont találjunk számukra. Sok fővárosban élő párnak nincs lehetősége családi házba költözni ilyenkor. Számukra hoztunk egy jó megoldást a XIV. kerületből, ilyen a megvalósult zuglói idill.

Az elegáns, sok szempontból kitűnő XIV. kerület mindig is kedvelt célpontja volt a gyermekes családoknak. A kertvárosias hangulat, a sok zöld terület, mindemellett könnyen elérhető belváros mind olyan tényező, mely fontos szerepet játszik, ha családdal költözünk.

Sokan szeretnének kertes házba költözni mikor bővül a család, azonban sajnos ez nem minden esetben lehetséges. A mindennapi ingázás, vagy éppen a belváros közeli drága családi házak arra kényszeríthetnek, hogy valami más alternatíva után nézzünk.

Az elképesztően jó közlekedési kapcsolatokkal bíró Bosnyák tér vonzáskörzetében, ugyanakkor családi házas beépítésű, kertvárosias környezetben található ez a tágas, akár 3 gyermekes családok számára is tökéletes lakás, így nem csak a kellemes környezet biztosított, hanem az említett igen jó, tömegközlekedési kapcsolatok is.

További képekért kattints a fotóra!

A három emeletes társasház legfelső emeletén elhelyezkedő tetőtéri lakás 84 négyzetméteres és 3+1 félszobával rendelkezik, így ideális otthona lehet 2-3 gyermekes családoknak. A lakásban található egy sarokkádas fürdőszoba, illetve amerikai konyhás nappalit alakítottak ki, melynek konyha része gépekkel felszerelt.

További képekért kattints a fotóra!

A lakás klimatizált, a biztonságról pedig riasztórendszer gondoskodik. A társasház nagyméretű belső és hátsó udvarral rendelkezik, utóbbira néz a lakás legtöbb ablaka.
Az ingatlanhoz – a vételárban – tartozik egy négy négyzetméteres tároló is, illetve lehetőség van két egymás melletti teremgarázs beállóhely megvásárlására vagy bérlésére.

További képekért kattints a fotóra!

Tökéletes választás azok számára, akik családot terveznek és keresik az ideális otthont hozzá, vagy akik nagyobb lakásba költöznének gyermekeikkel.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

A NAV keményen büntetheti a feledékenységet.

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Reagált a bántalmazási vádakra, holnap reggel 10-kor pedig a főügyészségre megy.

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

© 2024 (v2.202102)