A természet és a kiváló infrastruktúra a II. és a III. kerület határán találkozik

Lakást általában hosszú távra veszünk, így, ha saját célra vásárolunk, akkor is ugyanolyan fontos az ingatlan sokoldalúsága, mint ha a befektetés lenne az elsődleges cél. Egy ingatlant pedig akkor nevezhetünk sokoldalúnak, ha bárki számára ideális, azaz jó helyen van, egyben jó is a közlekedés, ugyanakkor a zöld természet is a közvetlen közelben van.

Ahol minden közel van, ott általában nagy a forgalom, ahol pedig a természet van közel, ott minden más van túlságosan messze. Szerencsére azért akadnak kivételes helyek, hatalmas nagyvárosi parkok, vagy éppen kisebb, domboldali erdőségek, mint amilyen a Kiscelli Parkerdő is a III. kerületben.

A Kiscelli Parkerdőt északról a Remete-hegy, nyugatról a Mátyás-hegy, keletről a nagy forgalmú, több, csúcsidőben is gyors villamossal is ellátott Bécsi út, délről pedig Újlak határolja, így igazán szerencsésnek mondhatja magát, aki a Bécsi út erdő felőli oldalán, valamelyik kis utcában, vagy Újlak északi részén talál otthonra.

Újlak elhelyezkedése már csak azért is szerencsés, mert innen nemcsak az erdő és a III. kerület legfőbb közlekedési csomópontjai, a Kolosy tér vagy a Flórián tér van közel, hanem innen már direkt villamossal is könnyen elérhető Batthyányi tér (2-es metró), a Margit-körút (Mammut bevásárlóközpont, Széll Kálmán tér), tehát gyakorlatilag Buda belvárosa. De közel esik a Margit-sziget, a Nyugati pályaudvar; és persze a Budai-hegység is, rengeteg kirándulási lehetőséggel.

Itt, Újlak északi részén, a Nagyszombat utca végén, az erdő szomszédságában találtunk egy csendes, kényelmes, otthonos, mi több, az erdőre is panorámás lakást. A 4. emeleti, liftes társasházban elhelyezkedő lakás ideális kisgyerekes családok számára. Hiszen közvetlenül a ház mellett található egy játszótér, amelyet a Kiscelli erdő ölel körbe, így nemcsak árnyékos, de a nyári nagy melegben kicsit hűvösebb is, mint a környék többi játszótere. A közlekedés is kiváló, az említett, Bécsi úton közlekedő fonódó villamos, a szentendrei HÉV és több buszjárat (például a 9-es és 109-es) is néhány perces sétával elérhető. Ugyanakkor van itt számtalan szolgáltatás: vagy egy tucatnyi étterem, valamint óvoda, gyógyszertár, piac, bevásárlóközpont (Új Udvar) is van a közelben.

A lakás további előnye, hogy se nem túl kicsi, se nem túl nagy, 63 nm-es alapterületével, a nappalival együtt három, különnyíló szobájával családalapítás előtt állók, 1-2 gyermekes családok, és az Óbudai Egyetem közelsége miatt még a diákokra építő befektetők számára is ideális.

Mindezen előnyös tulajdonságok mellett a lakás 2014-ben esett át teljeskörű felújításon, melynek során fűtéskorszerűsítés, víz- és villanyvezetékek cseréje történt, új energiatakarékos LED világításrendszert építettek ki. Minden helyiség új burkolatot, a lakás új külső és belső nyílászárókat kapott. A konyhába új konyhabútor került, minőségi beépített gépekkel, minden szobában felszerelték a klíma kiállásokat, a nappali egy készüléket is kapott.

Az előszobában egy nagy beépített szekrény, a legkisebb szobában beépített gardrób is található. A lakás szintjén lévő függőfolyosót 2018-ban újították fel, ekkor új járólapot kapott, a lakás függőfolyosó felőli oldalát külső Dryvit szigeteléssel látták el. Az ingatlan álmennyezetet is kapott 10 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel és hőtükör fóliával. A lakáshoz tartozó pince félszuterén szinten van, világos, száraz, 2014-ben aljzatbetonozást és saját világítást kapott. A lakás 2019-ben egy tisztasági festésen is átesett, ekkor a nappali parkettáját is csiszolták és lakkozták.

A beépített bútorok és konyhagépek a vételár részét képezik, a kisgyermekes családok részére ideális lakás azonnal költözhető, ha pedig valaki befektetési lehetőséget keres, akkor akár azonnal ki is adható.

A cikk a lakás értékesítőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)