Egyedi és igényes lakás a város lüktetésében

Akik szeretik az állandó nyüzsgést, azok előszeretettel költöznek nagyvárosokba, azoknak is a központi részeire, ahol érezni a város lüktetését. Számukra a fontos közlekedési csomópontok, a szórakozóhelyek és a bevásárlási lehetőségek közelsége létfontosságú.

Jellemzően egyetemisták, pályakezdő fiatalok, a fővárosban dolgozó fiatal egyedülállók és párok választják maguknak ezt az életstílust, ezért fontos számukra az egyetemek és a legjobb munkahelyeket kínáló környékek könnyű elérhetősége is.

Bár ezek az elsődleges szempontok, azért ez a korosztály is igényli, hogy legyen egy kis zöldfelület a lakóhelye közelében, ami lehetőséget ad a szabadban való sportolásra, kikapcsolódásra, és hogy egy kényelmes, praktikus, igényes lakásban élhessen.

Egy ilyen lakást találtunk a város egyik fő ütőerének számító Üllői úton, a Nagyvárad térnél, a Közszolgálati Egyetem épületével, az Orczy-parkkal szemben. Ennél ideálisabb helyet ma nemigen találhat egy fiatal, aki egyetemre jár Budapesten, vagy már dolgozik, hiszen a közelben van szinte az összes nagyobb egyetem és a klinikák is, és a 3-as metróval a város összes olyan csomópontjára el lehet jutni, ahol bőven van munkalehetőség.

Így a lakás fiatal dolgozó felnőttek és befektetők számára is ideális, akik egyetemisták részére kiadható lakást keresnek.

Aki szórakozási lehetőséget keres, annak pedig egy ugrásra van innen a Corvin-negyed, a MÜPA, a Nemzeti Színház, a Lurdy Ház, és közel a Duna-part is, de még közelebb van a hatalmas zöld felületet kínáló Orczy-park sportpályákkal, csónakázó tóval, uszodával, lovardával, játszótérrel.

A lakás maga pedig ideális mérete miatt is tökéletes, főleg fiatal pároknak, de akár még egy gyermekkel is. A 69 nm-es lakás 2 és fél szobával rendelkezik, nappalijából nyílik a hálószoba, innen egy praktikus tolóajtón keresztül juthatunk a kisebbik szobába, amit gyerekszobának vagy akár dolgozószobának is használhatunk, és a nappaliból is megközelíthető.

A lakás 2018-ban esett át teljeskörű felújításon, melynek során az összes vezetéket, a fűtésrendszert a nyílászárókat is cserélték. A lakást tulajdonosai saját részre újították fel, belsőépítész segítségével, így kizárólag minőségi anyagok kerültek beépítésre, szem előtt tartva a praktikusságot.

Az ingatlan rengeteg extra tárolóhelyet kapott, egyedi készítésű beépített bútorral az előszobában, hatalmas beépített szekrénnyel a fürdőszobában, és még egy sor felsőszekrénnyel a konyhában, ahol szintén minőségi háztartási gépeket építettek be.

Előnyös elhelyezkedése és kialakítása miatt a lakás természetesen befektetők számára is ideális, hiszen egyetemisták, fiatalok részére könnyen kiadható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

© 2024 (v2.202102)