Gyöngyszem Újlipótváros kedvenc útján

Újlipótváros, kiváltképpen a Szent István park és környező utcái, mindig is előkelő lakhelynek számított, sőt, ma is méltán Pest egyik legnépszerűbb környéke. A szép park, a Duna és a Margit sziget közelsége, valamint a bájos kávézókkal, jobbnál jobb vendéglőkkel tarkított városnegyed üde színfoltja a pesti oldalnak. Itt találtunk egy nagyszerű kislakást!

Nem csak hangulatos utcái miatt keresnek Újlipótváros utcáiban nagyon sokan lakást. A környék építészetére jellemző, századfordulós bauhaus stílusú házak amellett, hogy nagyon mutatósak, híresen jó minőségűek is. A kiváló közlekedés mellett, – amit a közeli metró és villamos biztosít- az sem elhanyagolható, hogy nem kell messzire menni egy kis kikapcsolódást nyújtó zöld területért. A népszerű Szent István parkon kívül – mint említettük – a Margitsziget is 5-10 perc alatt elérhető. Itt a Pozsonyi út 48. szám alatt található egy – természetesen márványlépcsőházas – Bauhaus jellegű társasház, melynek első emeltén bukkantunk erre a luxusgarzonra.

További képekért kattints a fotóra!

A lakás 28 négyzetméteres, nem régiben pedig belsőépítész segítségével teljeskörű felújításon esett át, melynek során elnyerte jelenlegi külsőjét. A felújítás során minden apró részletre nagy hangsúlyt fektettek, így a végeredmény egy ízlésesen berendezett, modern és minőségi otthon.

Az előszobába és a fürdőszobába olasz gránit burkolatok kerültek, a konyhába pedig méretre készült konyhabútor lett beépítve, természetesen nagyon jó minőségű gépekkel felszerelve.
A lakásba továbbá olyan extrák kerültek be, mint ledes rejtett világítás, három rétegben üvegezett nyílászárók vagy az elektromos vezérlésű redőny.

További képekért kattints a fotóra!

Az ingatlanhoz kapcsolódóan lehetőség van 8,5 négyzetméteres tároló bérlésre is kedvező áron. Tökéletes választás mindazoknak, akik igen frekventált, mégis kellemes helyen keresik első lakásukat, vagy befektetésnek keresnek jól kiadható igényes lakást.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ma megtudjuk, mekkora a baj idehaza

Ma megtudjuk, mekkora a baj idehaza

A beruházások harmadik negyedévi jellemzőit ismerteti ma a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Tovább özönlenek a menekültek Magyarország felé

Tovább özönlenek a menekültek Magyarország felé

Vasárnap is több mint 9 ezren érkeztek.

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Vagyis a 2021-es év minden egyes napján - legyen szó ünnepnapról vagy hétvégéről - 1,15 milliárd forintot irányított a sport területére.

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

© 2022 (v2.202102)