Gyöngyszem Újlipótváros kedvenc útján

Újlipótváros, kiváltképpen a Szent István park és környező utcái, mindig is előkelő lakhelynek számított, sőt, ma is méltán Pest egyik legnépszerűbb környéke. A szép park, a Duna és a Margit sziget közelsége, valamint a bájos kávézókkal, jobbnál jobb vendéglőkkel tarkított városnegyed üde színfoltja a pesti oldalnak. Itt találtunk egy nagyszerű kislakást!

Nem csak hangulatos utcái miatt keresnek Újlipótváros utcáiban nagyon sokan lakást. A környék építészetére jellemző, századfordulós bauhaus stílusú házak amellett, hogy nagyon mutatósak, híresen jó minőségűek is. A kiváló közlekedés mellett, – amit a közeli metró és villamos biztosít- az sem elhanyagolható, hogy nem kell messzire menni egy kis kikapcsolódást nyújtó zöld területért. A népszerű Szent István parkon kívül – mint említettük – a Margitsziget is 5-10 perc alatt elérhető. Itt a Pozsonyi út 48. szám alatt található egy – természetesen márványlépcsőházas – Bauhaus jellegű társasház, melynek első emeltén bukkantunk erre a luxusgarzonra.

További képekért kattints a fotóra!

A lakás 28 négyzetméteres, nem régiben pedig belsőépítész segítségével teljeskörű felújításon esett át, melynek során elnyerte jelenlegi külsőjét. A felújítás során minden apró részletre nagy hangsúlyt fektettek, így a végeredmény egy ízlésesen berendezett, modern és minőségi otthon.

Az előszobába és a fürdőszobába olasz gránit burkolatok kerültek, a konyhába pedig méretre készült konyhabútor lett beépítve, természetesen nagyon jó minőségű gépekkel felszerelve.
A lakásba továbbá olyan extrák kerültek be, mint ledes rejtett világítás, három rétegben üvegezett nyílászárók vagy az elektromos vezérlésű redőny.

További képekért kattints a fotóra!

Az ingatlanhoz kapcsolódóan lehetőség van 8,5 négyzetméteres tároló bérlésre is kedvező áron. Tökéletes választás mindazoknak, akik igen frekventált, mégis kellemes helyen keresik első lakásukat, vagy befektetésnek keresnek jól kiadható igényes lakást.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Visszaszólt a MÁV: aránytalan lépéseket akartak az osztrákok?

Visszaszólt a MÁV: aránytalan lépéseket akartak az osztrákok?

A railjet vonatok korlátozottan közlekednek októberben - most reagált a MÁV. 

Rácz András fontos kijelentést tett az orosz mozgósításról

Rácz András fontos kijelentést tett az orosz mozgósításról

Idén már nem lesz.

Mészáros Lőrincék hivatalosan is újabb bankkal bővültek

Mészáros Lőrincék hivatalosan is újabb bankkal bővültek

AZ MBH Csoport ismét növekedett.

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A kérdés, hogy a tavaly már megbukott ársapka jön vissza, vagy van más eszköz a magyar politikusok tarsolyában?

© 2023 (v2.202102)