Józsefváros új, energiatakarékos gyöngyszeme

Egyre ritkább manapság az olyan új lakás, ami olyan környéken és olyan áron kapható, amely a jövőben szép hozammal, és persze még jelentősebb értéknövekedéssel kecsegtet. Mi most találtunk egy ilyet Józsefváros szívében.

Természetesen a jövőbe mi sem látunk bele, de ezúttal Budapesten, az új építésű társasházak közt néztünk szét. Mégpedig ezúttal olyanok közt, amelyek olyan környékeken épülnek, amelyek az elmúlt években óriásit változtak, így jelentős felértékelődésnek nézhetnek még mindig elébe. Ilyen környék például Józsefváros is.

A nyolcadik kerület, azaz a Józsefváros sokáig mostohagyerek volt a lakást keresők körében, ám az olyan fejlesztések, mint a Corvin Negyed, a körút környékén a bulinegyed kialakulása, vagy éppen a négyes metró kiépülése, a metró új megállónak környezete – a Keleti Pályaudvar és a II. János Pál pápa tér (régebben Köztársaság tér) – megújulása magával hozta az igazi fejlődést.

A környék rengeteg új építésű háza, lakása mára egészen más szintre emelték a nyolcadik kerületet. De lehetne említeni a Teleki tér átépítését, az új piacot, vagy éppen a most felpörgő Orczy programot, melyben közel sem csak az Orczy tér újul meg, de rengeteg régebbi ház felújítása, korszerűsítése is megvalósulhat. Illetve számos köztér újul meg, új intézmények, szórakozási és kikapcsolódási létesítmények, lehetőségek költöznek be a kerületbe. Ilyen megújuló helyen pedig rendszerint az átlagosnál sokkal jobban mennek felfelé a lakásárak. Aki pedig ebből a felértékelődésből kivenné a részét, annak érdemes sietnie.

Itt van például a Csarnok negyed, amely a 4-es metró megállók közelsége miatt egyre inkább fejlődik. A befektetőknek is ideális hely ez, hiszen errefelé sokan keresnek kiadó új vagy újszerű lakást.
A most következő, új társasház éppen itt, a Csarnok negyedben épül: itt bérbeadásra, lakhatásra egyaránt kitűnő új otthonokat kínálnak. Remek elosztású nappali + 1 és nappali + 2 hálószobás lakások várják azokat, akik egyben vágynak fiatalos környezetre, fővárosi pezsgésre és kitűnő közlekedésre.
Az épülő ház közelében található a 4-es metró megállója, az éjjel-nappal közlekedő 4-es 6-os villamos, megújult Teleki téri piac, mélygarázzsal, üzletekkel, új vendéglőkkel. Közel esik ide a Blaha Lujza tér, a 2-es metró, a 7-es busz vonala. És persze az elegáns Palotanegyed is, mely az egyetemek, főiskolák, közösségi terek és az értelmiségi fiatalok legfontosabb találkozóhelye Pesten.

Itt épül ez a 17 lakásos társasház is, amelynek értékállóságát garantálja, hogy az épület igen magas műszaki tartalommal készül. Például a legmodernebb hőszivattyús fűtésrendszerrel, amely -30 fokban is tökéletesen teljesít, valamint minőségi burkolatokkal, amik nem kopnak el. A burkolatok és szaniterek egyéni ízlés szerint választhatók. És természetesen garázs is vásárolható a lakásokhoz.

A hőszivattyús hűtés-fűtés további előnye pedig, hogy a radiátorok nem foglalnak helyet a hasznos térből, és e megoldás lényegesen olcsóbb is a gázfűtésnél.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)