A Rózsadomb még mindig a legjobb hely Budán

Sokan keresgélnek manapság Budán lakást, hiszen ki ne szeretné, hogy csendes zölddel teli környezet fogadja otthon egy fárasztó nap után. A legtöbb esetben ennek hátránya az, hogy városon belül is sokat kell utazni a munkahelyünk és az otthonunk között. Mi most egy olyan lehetőséget találtunk a Rózsadomb lejtőjén, ahol nem kell lemondani a nyugodt környezetről, ráadásul a belváros is gyorsan elérhető!

Azért Budának is akadnak nagyon jól frekventált mégis kellemes, nem véletlenül felkapott részei, mint mondjuk a II. kerületi Rózsadomb és környéke. Nem is meglepő tehát, hogy mindig is az egyik legnépszerűbb lakóhelynek számított. Na és persze az is természetes, hogy nem egyszerű errefelé jó állapotú eladó ingatlant találni. Most azonban találtunk errefelé egy kitűnő adottságokkal rendelkező tágas, napfényes otthont.

További képekért, kattints a fotóra!

Ne feledjük, nem akárhol, hanem Buda egyik legelegánsabb részén járunk. A Rózsadomb egyik gyönyörű, ősfákkal körülölelt lakóparki társasházában található az alábbi első emeleti lakás, mely csendes, szépen gondozott kertre néz.

A 62 négyzetméteres lakás rendkívül világos, hiszen minden helyiség ablakos, így reggeltől estig beragyogja a napfény az ingatlant. A lakás egy tágas nappalival, két félszobával, kényelmes méretű kádas fürdőszobával, valamint egy kamrás konyhával rendelkezik. A fürdőszobából, a konyhából és a két szobából egyaránt csodálatos panoráma nyílik a Szemlőhegyre.

További képekért, kattints a fotóra!

A nappaliból nyíló tágas erkély lehetőséget nyújt a reggeli kávé elfogyasztására, vagy kellemes esti kikapcsolódásra. Parkolásra a társasház zárt udvarában van lehetőség, illetve egy 5 négyzetméteres saját, valamint egy közös tároló is tartozik a lakáshoz.

További képekért, kattints a fotóra!

Kiváló elhelyezkedéséből adódóan, nem csak a csendes környezet biztosított, hiszen pillanatok alatt a belvárosba érhetünk. Innen a 4-6-os villamos Mechwart ligeti megállója rövid sétával elérhető, így egyszerűen és gyorsan közelíthető meg több olyan főbb közlekedési csomópont, mint a Széll Kálmán tér vagy a Nyugati Pályaudvar. Ha szabadidő eltöltéséről van szó, akkor sem kell messze menni, közel a Millenáris, a Margit-sziget, vagy épp a hangulatos éttermekkel tarkított Lövőház utca is.

A lakás adottságainak és kitűnő lokációjának köszönhetően tökéletes otthona lehet pároknak, családoknak és mindazoknak, akik frekventált helyen mégis csendes, zöld környezetben keresnek lakást.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Vannak kivételek.

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Magyarországnak is rosszul jöhet az uniós szankciópolitika felerősödése.

© 2024 (v2.202102)