Örökpanorámás, környezetbarát otthon Budapest közelében

Aki szereti a természetet, annak fontos, hogy ne csak a közelében éljen, de otthona környezetbarát megoldásokkal is rendelkezzen. Ha nyugodt családi élettérre vágyunk, ami szinte beleolvad az erdőbe, mégis közel van a munkahelyünkhöz, nézzünk szét Budapest környékén is.

A Dunakanyar egy olyan szeglete hazánknak, ahol érdemes ilyen ingatlanok után kutatni. Az itteni házak egy része úgy épült, hogy akár körpanorámás otthonunk is lehet, és a természetes zöld környezetből könnyen és gyorsan beérhetünk Budapest északi csücskeibe: Óbudára vagy például a XIII. kerületbe, a Váci úti irodafolyosóra.

Bár van választék, olyan ingatlant, ami mindezen feltételeknek megfelel és még környezetbarát is, nem könnyű találni.

Mi azonban most rátaláltunk egy Budapest melletti, a Dunára, Szentendrei-szigetre  örökpanorámás házra, ami igényesen épített,  minden évszakban hangulatos, sőt még tágas terekkel, nagy és intimitást adó kerttel  is rendelkezik.

Az álomház Tahitótfalun a Budai oldalon épült, mindössze néhány perc sétára a központtól. A háromszintes családi ház földszinti részén egy külön apartman kapott helyet, mely a kertre nyílik, így két generáció számára is tökéletes az ingatlan.

Az utcáról közvetlenül az első szintet közelíthetjük meg, itt találjuk a kétállásos garázst, amibe profi automata kapun keresztül jutunk be. Ezen a szinten van az álom-panorámás konyha és étkező, tágas nappali, a fatüzelésű kandallóval.

Az emeleten vannak a hálószobák, itt már egyenesen a fák lombjának magasságából tekinthetünk a kanyargó Dunára és a Szentendrei-szigetre, tiszta időben akár a Mátráig is.

A tágas, nappali + 4 hálószobás, 2 fürdőszobás otthon ráadásul környezetbarát is, kőzetgyapot szigeteléssel és hőszigetelt fa ablakokkal rendelkezik, fűtését faelgázosító kazán, melegvíz ellátását napkollektorok biztosítják, így fenntartása is gazdaságos.

Minden helyiségéből és három, hatalmas, fával burkolt teraszáról is élvezhetjük a 180 fokos dunai látványt, ami páratlan élményt ad minden évszakban, minden hálószobájához tartozik erkély. A tágas, elvehetetlen panorámával rendelkező otthon egy csendes zsákutcában van, mégis közel az infrastruktúrához, ami a mindennapi életvitelt egyszerűsíti, könnyíti.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)