Új lakások a Balatonnál, az északi part szerelmeseinek

A tónál sokan szerettek bele az északi part gyönyörű környezetébe. Errefelé néztünk most szét, méghozzá az új építésű luxus-szintű lakó- és üdülőparkok körül. Budapesthez legközelebb eső Balatoni projektre bukkantunk a napfényes Balatonfűzfői öbölben.

Balatonfűzfőn már az 1920-as évektől kezdődően élénk fürdő- és vitorlás élet alakult ki, nem csoda, hogy a fűzfői öböl csodálatos adottságai lassan egy évszázada vonzzák a vitorlázás és a fürdőzés szerelmeseit.

Ezen a helyen bukkantunk egy igazi gyöngyszemre: 2019. év végéig – még az alacsonyabb, 5%-os áfa hatálya alatt – elkészül egy, a fővárostól csupán egy órányira lévő, balatonfűzfői lakópark, , a FűzLiget Lakó- és Üdülőpark. Befektetési célból is kiváló választás lehet, hiszen a beköltözés után egy profi üzemeltető cég segíti majd a lakáskiadás lebonyolítását.

A helyszín kiválasztása szerencsés: a FűzLiget Lakó és Üdülőpark a kisváros legszebb adottságú részén, a Fűzfői-öböl partján, egy nádassal körülvett vízpart mentén épül. A közvetlen szomszédságában három vitorlás kikötő is található. A vízi sportokat és a fürdőzést kedvelők számára is ideális a helyszín. Balatonfűzfő hatalmas előnye, hogy nem csak Budapesthez, hanem Veszprémhez, Siófokhoz és Balatonalmádihoz, valamint Balatonfüredhez és Tihanyhoz is igazán közel van. Így a vízparti élmények mellett rengeteg program, attrakció érhető el autóval akár 15-20 perc alatt.

A tervezők kerülték a déli partra jellemző nagytömbös épületeket, ezért kis lakásszámú épületeket valósítanak meg; az otthonok tervezése során pedig kiemelt szempont volt, hogy minden egyes épületből és lakásból egyformán élvezhető legyen a Balaton és a fűzliget gyönyörű látványa. Az 50 lakásos lakóparkban sokféle méretű és elrendezésű otthon vár az új tulajdonosára, mindezt egy 6 ezer négyzetméteres telken, összesen hét épületben, 50 db nyitott és fedett parkolóval valósítják meg.

 

 

Az épületek minőségi megoldásokkal készülnek, a legmodernebb igényeket is figyelembe véve. A lakások saját, intim nagy terasszal, változatos elrendezéssel és optimális térkihasználással bírnak.

Modern és természetesen energiatakarékos lakások révén rezsiköltség is igen kedvező lesz, hiszen az épületekben hőszivattyúval oldják meg a fűtés és a hűtés egy részét. Az épületek 20(!) centiméter vastag hőszigetelést kapnak, 3 rétegű színezett nyílászárók, valamint a klimatizálás is ki lesz építve minden egyes lakásban. A luxus érzetét emelő-toló teraszajtók és nagyméretű teraszok, valamint elektromosan mozgatható, szúnyoghálós alumínium redőnyök teszik teljessé. Fontos kiegészítő szolgáltatás a lakóparkon belüli elektromos autótöltő állomás csak e társasház lakói számára. Érdemes tehát sietni: a lakások kétharmada már elkelt és az átadás néhány hónap múlva várható!

A cikk megjelenését FűzLiget Lakó és Üdülőpark  fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)