Új lakások a Balatonnál, az északi part szerelmeseinek

A tónál sokan szerettek bele az északi part gyönyörű környezetébe. Errefelé néztünk most szét, méghozzá az új építésű luxus-szintű lakó- és üdülőparkok körül. Budapesthez legközelebb eső Balatoni projektre bukkantunk a napfényes Balatonfűzfői öbölben.

Balatonfűzfőn már az 1920-as évektől kezdődően élénk fürdő- és vitorlás élet alakult ki, nem csoda, hogy a fűzfői öböl csodálatos adottságai lassan egy évszázada vonzzák a vitorlázás és a fürdőzés szerelmeseit.

Ezen a helyen bukkantunk egy igazi gyöngyszemre: 2019. év végéig – még az alacsonyabb, 5%-os áfa hatálya alatt – elkészül egy, a fővárostól csupán egy órányira lévő, balatonfűzfői lakópark, , a FűzLiget Lakó- és Üdülőpark. Befektetési célból is kiváló választás lehet, hiszen a beköltözés után egy profi üzemeltető cég segíti majd a lakáskiadás lebonyolítását.

A helyszín kiválasztása szerencsés: a FűzLiget Lakó és Üdülőpark a kisváros legszebb adottságú részén, a Fűzfői-öböl partján, egy nádassal körülvett vízpart mentén épül. A közvetlen szomszédságában három vitorlás kikötő is található. A vízi sportokat és a fürdőzést kedvelők számára is ideális a helyszín. Balatonfűzfő hatalmas előnye, hogy nem csak Budapesthez, hanem Veszprémhez, Siófokhoz és Balatonalmádihoz, valamint Balatonfüredhez és Tihanyhoz is igazán közel van. Így a vízparti élmények mellett rengeteg program, attrakció érhető el autóval akár 15-20 perc alatt.

A tervezők kerülték a déli partra jellemző nagytömbös épületeket, ezért kis lakásszámú épületeket valósítanak meg; az otthonok tervezése során pedig kiemelt szempont volt, hogy minden egyes épületből és lakásból egyformán élvezhető legyen a Balaton és a fűzliget gyönyörű látványa. Az 50 lakásos lakóparkban sokféle méretű és elrendezésű otthon vár az új tulajdonosára, mindezt egy 6 ezer négyzetméteres telken, összesen hét épületben, 50 db nyitott és fedett parkolóval valósítják meg.

 

 

Az épületek minőségi megoldásokkal készülnek, a legmodernebb igényeket is figyelembe véve. A lakások saját, intim nagy terasszal, változatos elrendezéssel és optimális térkihasználással bírnak.

Modern és természetesen energiatakarékos lakások révén rezsiköltség is igen kedvező lesz, hiszen az épületekben hőszivattyúval oldják meg a fűtés és a hűtés egy részét. Az épületek 20(!) centiméter vastag hőszigetelést kapnak, 3 rétegű színezett nyílászárók, valamint a klimatizálás is ki lesz építve minden egyes lakásban. A luxus érzetét emelő-toló teraszajtók és nagyméretű teraszok, valamint elektromosan mozgatható, szúnyoghálós alumínium redőnyök teszik teljessé. Fontos kiegészítő szolgáltatás a lakóparkon belüli elektromos autótöltő állomás csak e társasház lakói számára. Érdemes tehát sietni: a lakások kétharmada már elkelt és az átadás néhány hónap múlva várható!

A cikk megjelenését FűzLiget Lakó és Üdülőpark  fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Tovább nőhet a kihasználatlanság az irodáknál és a raktáraknál, kicsit javulhat a helyzet a bevásárlóközpontok és a hotelek esetében.

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

A háziorvosok ellenőrzése csak részben bizonyult hatásosnak, a probléma gyökerei mélyen vannak.

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Az adósságok 116 milliárd forintra rúgnak, most 64 milliárd forint volt a tét. 

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Itt a tavasz, így megérkezett Budapestre a miniszterelnök kedvenc "trumpozós" konferenciája.

© 2024 (v2.202102)