Pécsről hoztuk a hét legszebbjeit!

Sok szép lakást mutattunk már a fővárosi kínálatból, így ezúttal vidéken keresgéltünk. Összegyüjtöttük Pécsről e hét legszebbjeit!

Kétségkívül Budapesten válogathatunk a lenagyobb lakáskínálatból, de természetesen vidéki nagyvárosainkban is találni sok szép, eladósorban lévő ingatlant. Például Pécsen, mely nevének hallatán egyből hangulatos belvárosa, jónevű egyeteme, valamint – Európa Kulturális fővárosa révén – gazdag kulturális élete jut eszünkben. Most tehát errefelé néztünk körül és olyan szép lakásokat találtunk, melyek kiérdemelték a hét legszebbjei címet!

Válogatásunk első tagja a város egyik legkedveltebb részén, a Hungária utcában található, mely perces sétára helyezkedik el Pécs központjától, a Széchenyi tértől. A lakás tágas kamrával ellátott konyhával, fürdőszobával, étkezős nappalival, valamint egy hálószobával rendelkezik.

Szintén a belvárosban, a Király utca végén található ez az amerikai konyhás nappalis, két hálószobás loft stílusú lakás. A lakás minőségi beépített bútorokkal és gépekkel felszerelt, melyek a vételár részét képezik. Igényes kialakításának köszönhetően nem csak álomotthonnak, hanem befektetésnek is a jó választás.

Pécs történelmi belvárosban, a Széchenyi tér közelében kínálják eladásra az alábbi, szépen felújított lakást. A társasház lehetőséget nyújt belső udvari parkolásra és közös kerttel is rendelkezik. A lakásban amerikai konyhás nappali és két szoba található.

A Király utca végén, műemlék épületben található a következő polgári stílusú lakás is. A 61 négyzetméteres, 3 szobás lakást teljeskörűen felújították, de egyedi hangulatát szerencsére megőrizték.  A gazdag stukkó díszítés a lakáson belül is megjelenik, klasszikus milliőt kölcsönözve a lakásnak, amely ez esetben kiválóan harmonizál a modern berendezéssel is.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyarország megszerezte az utolsó helyet az uniós mezőnyben

Magyarország megszerezte az utolsó helyet az uniós mezőnyben

Az uniós piacok közül a magyar kiskereskedelem szerepelt a legrosszabbul. 

Csapást mérhetnek a TikTokra

Csapást mérhetnek a TikTokra

Olyan függőséget okozhat az alkalmazás, mint a cigaretta.

Penny vs. Lidl vs. Aldi: szintet lép a budapesti verseny

Penny vs. Lidl vs. Aldi: szintet lép a budapesti verseny

Új üzletet nyitott a Penny a Nyugatinál.

© 2024 (v2.202102)