Pécsről hoztuk a hét legszebbjeit!

Sok szép lakást mutattunk már a fővárosi kínálatból, így ezúttal vidéken keresgéltünk. Összegyüjtöttük Pécsről e hét legszebbjeit!

Kétségkívül Budapesten válogathatunk a lenagyobb lakáskínálatból, de természetesen vidéki nagyvárosainkban is találni sok szép, eladósorban lévő ingatlant. Például Pécsen, mely nevének hallatán egyből hangulatos belvárosa, jónevű egyeteme, valamint – Európa Kulturális fővárosa révén – gazdag kulturális élete jut eszünkben. Most tehát errefelé néztünk körül és olyan szép lakásokat találtunk, melyek kiérdemelték a hét legszebbjei címet!

Válogatásunk első tagja a város egyik legkedveltebb részén, a Hungária utcában található, mely perces sétára helyezkedik el Pécs központjától, a Széchenyi tértől. A lakás tágas kamrával ellátott konyhával, fürdőszobával, étkezős nappalival, valamint egy hálószobával rendelkezik.

Szintén a belvárosban, a Király utca végén található ez az amerikai konyhás nappalis, két hálószobás loft stílusú lakás. A lakás minőségi beépített bútorokkal és gépekkel felszerelt, melyek a vételár részét képezik. Igényes kialakításának köszönhetően nem csak álomotthonnak, hanem befektetésnek is a jó választás.

Pécs történelmi belvárosban, a Széchenyi tér közelében kínálják eladásra az alábbi, szépen felújított lakást. A társasház lehetőséget nyújt belső udvari parkolásra és közös kerttel is rendelkezik. A lakásban amerikai konyhás nappali és két szoba található.

A Király utca végén, műemlék épületben található a következő polgári stílusú lakás is. A 61 négyzetméteres, 3 szobás lakást teljeskörűen felújították, de egyedi hangulatát szerencsére megőrizték.  A gazdag stukkó díszítés a lakáson belül is megjelenik, klasszikus milliőt kölcsönözve a lakásnak, amely ez esetben kiválóan harmonizál a modern berendezéssel is.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)