Hihetetlen luxus a Corvin Negyed közelében

Ámulatba ejtően szép nagypolgári luxuslakás került a piacra nemrég. A körútnál A Corvin Negyed közelében, minden földi jóval felszerelt, 120 négyzetméteres nagypolgári álom otthon keres most gazdát.

Egy nyugati vagy ázsiai sztár-város belsőbb részein lakni mindig is kiváltság volt. A filmek sikeres, menő szereplőit pedig sohasem egy-egy külvárosi lakótelepre képzeljük, igaz? Budapest szerepének az előző években történt látványos felértékelődésével pedig nálunk is egészen más ligába kerültek a nyüzsgőbb, belső részek lakásai.

Errefelé, az igazán menő otthonok közt néztük most szét, és találtunk rá erre az igazán elegánsan felújított luxusotthonra. A luxus fogalmát sokan megengedően értelmezik, de ez egyáltalán nem igaz erre a gyöngyszemre, ami a Corvin Negyed közelében van. Itt mindkét hálóhoz tartozik például fürdőszoba, ahogyan egy valódi luxusotthonhoz illik, sőt, itt még egy toalett szoba is van. Ugyanígy a terek is tágasak, a belmagasság is 3,8 méter, és szép klasszikus, utcára nyíló ablakok fokozzák a látványt, ami amúgy is magáért beszél.

A társasház Palotanegyed városrész csücskében van, ennek negyedik emeletén (lift van) található tehát ez a polgári otthon, amely 120 négyzetméter alapterületű, és nagyon közel van a Corvin Negyedhez, illetve a József körúthoz, ahol minden elképzelhető bolt, intézmény és szolgáltatás jelen van. A ház ugyanis a József körút és a Baross utca sarkán áll. Az épület 1891-ben épült, Hubert József és Móry Károly budapesti építészek tervei szerint. Az épület historizáló stílusú körfolyosós bérház, a földszint nagy részét a Stex étterem, söröző és kávéház foglalja el, melynek bejárata a sarkon helyezkedik el.

A közlekedés jobb nem is lehetne: a kötött pályás 4-6-os villamosokkal, valamint a közelben lévő háromféle metróvonallal, és busszal, trolival, valamint akár sétálva is, minden gyorsan elérhető. Mivel klasszikus, műemléki jellegű a társasház, így parkolni az utcán lehet, de aki itt lakik, annak jelképes regisztrációs díjért egész évben ingyenes a parkolás.

Nézzünk is be ebbe a különleges lakásba: a villany, és vízvezetékek, gázvezetékek komplett cseréje idén megtörtént, és természetesen minden helyiség szinte teljesen újonnan kialakított és felújított. A 3 tágas szoba mellett nagyméretű étkezős konyha, egy gardrób helyiség, 2 fürdő, 1 külön toalett és egy mosókonyha is van. A lakásban pedig nem csak cirkófűtés van, de a 3 óriási szobában klímát építettek ki, amely télen fűteni is képes. A fentiekből is látható, hogy ez az otthon igazán igényes új gazdát érdemel.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.


© 2021 (v2.202102)