Ilyen egy elegáns bel-budai ház, ami cégközpontnak sem utolsó

A budai oldal számos dombos része közül az egyik legelegánsabb a XII. kerületi Mártonhegy. Innen hoztuk egy nagyszerű lehetőséget!

 A Budát jobban ismerők számára a Farkasrét mögötti, attól északra fekvő részről van szó, mely Szent Márton tiszteletére épített kápolnáról kapta nevét. A városrész méltán népszerű, hiszen amellett, hogy a budai oldal egyik legelegánsabb részéről van szó, elérhető távolságra helyezkedik el a belvárostól.

Itt a Mártonhegyen épült 1930-ban egy gyönyörű, klasszikus családi ház, melyet két évvel ezelőtt tulajdonosai mind esztétikailag, mind műszakilag teljes mértékben felújítottak.  A szép kerttel körülölelt ház akár vállalati központnak is alkalmas lehet, de egy luxus szintű családi rezidenciának sem utolsó, már csak hihetetlenül jó elhelyezkedése miatt is. Az ingatlan három szintre tagolódik, összesen 146 négyzetméteren, melyhez két terasz is tartozik.

További képekért, kattints a fotóra!

A házba belépve vintage stílusú, elegáns járólappal burkolt tágas nappali fogadja a látogatót, de van itt egy modern, gépesített konyha és mellékhelyiség is. A felső szinten két légkondicionált hálószoba található, melyek saját fürdőszobával rendelkeznek. Mindezek felett a fenntartási költség is rendkívül kedvező.

A ház legalsó szintjén pedig egy külön lakrész került kialakításra, mosókonyhával. A ház ezen szintje kertkapcsolatos, és nem csak a lépcsőházból, hanem az udvaron keresztül is megközelíthető, ezért tehát az alsó rész ideális lehet irodának, vagy egyéb vállalkozásnak, de a ház egésze elképzelhető céges központnak is.

A házat körbeölelő kert szépen karbantartott, az itt található növényekről  öntözőrendszer gondoskodik, valamint az udvarban két autó számára beállóhelyek lettek kialakítva.

További képekért, kattints a fotóra!

Nem csak elegáns, tágas budai otthont keresőknek ajánljuk, hanem azok számára is, akik errefelé keresnek ingatlant befektetés céljából. Jelenleg is bérlő lakik a házban, aki szívesen tovább bérelné az ingatlant.

A cikk megjelenését, az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

A NAV keményen büntetheti a feledékenységet.

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Reagált a bántalmazási vádakra, holnap reggel 10-kor pedig a főügyészségre megy.

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

© 2024 (v2.202102)